?1960?larin Türkiye Bütçesi Bugün Sadece Ilimize Yatirim Olarak Geliyor?

1960?larin Türkiye bütçesi bugün sadece ilimize yatirim olarak geliyor

Gündem 13.02.2018 16:07:08 0
?1960?larin Türkiye Bütçesi Bugün Sadece Ilimize Yatirim Olarak Geliyor?

AK Parti Il Baskani Av. Ibrahim Yurdunuseven haftalik degerlendirme toplantisinda yaptigi konusmada, Cumartesi günü gerçeklesecek olan AK Parti Il Baskanligi 6. Olagan kongresine Cumhurbaskanimiz ve AK Parti Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in katilacagini söyledi. 
 
AK Parti haftalik degerlendirme toplantisi AK Parti Il Baskani Ibrahim Yurdunuseven baskanliginda, Tanitim ve Medya Baskani Süleyman Karakus’un da katilimi ile yapildi.
 
 
Toplantida konusan AK Parti Il Baskani Av. Ibrahim Yurdunuseven, “AK Parti olarak bugüne kadar ilimize 17 Milyar liralik bir yatirim yaptik. Zamaninda 1950 - 1960'li yillarda Türkiye bütçesi diyebilecegimiz rakamlar su anda Afyonkarahisar'a yatirim olarak gelmekte ve gelmeye devam ediyor. Insallah bundan sonra da devam edecek. Ben bu noktada Sayin Cumhurbaskanimiz ve AK Parti Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere, Basbakanimiza, bakanlarimiza, milletvekillerimize sehrimiz için yapmis olduklari bütün çalismalardan dolayi çok tesekkür ediyorum” dedi.
 
“Operasyonun 25. gününde öldürülen terörist sayisi bin 439”
 
Afrin operasyonu hakkinda güncel bilgiler paylasan Yurdunuseven söyle konustu: “Afrin operasyonunun 25. gününde açiklama yapan TSK, simdiye kadar etkisiz hale getirilen terörist sayisinin bin 439'a yükseldigini duyurdu. Biz, ülkemizin dört bir yaninda görev yapan tüm askerimize polisimize güvenlik güçlerimize muzafferiyetler diliyoruz. Sehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de insallah en kisa sürede sifa diliyoruz.” 
 
“Bu haftanin en önemli konusu”
 
“Bu haftanin en önemli konusunun Cumartesi günü Cumhurbaskanimiz ve AK Parti genel baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in da katilim saglayacagi 6. Olagan kongremizdir” diyen Yurdunuseven konusmasinda, “Cumhurbaskanimizin ilgili güvenlik birimleri de sehrimize geldikten sonra ayrintili olarak nereden gelecek nasil gelecek insallah onlari da sizlerle paylasacagiz” ifadelerine yer verdi.
 
“Sandalyelerin havada uçustugu kongreler yapmiyoruz”
 
Yurdunuseven konusmasini söyle sürdürdü: “Arkadaslar biz bildiginiz gibi kavgali, dövüslü, sandalyelerin havalarda uçustugu, eski il baskanin bogazina sarilip öldürülmek istendigi bir kongre yapmadik ve yapmiyoruz. Bizde istisare esastir. Bu yüzden biz önce istisare yapiyoruz. Bu demokrasi kültürünün geregidir. AK Parti Genel Merkezi, ilçe baskanlarina, vekillere ve yapmis olduklari anket çalismalari neticesinde nasil bir faaliyette bulundugumuzu tespit ediyorlar, istisarelerde bulunuyorlar. Karar ona göre veriliyor. Insallah Cumartesi günü yapacak oldugumuz 6 Olagan Il Kongresi  tarafimizca olusturacak bir liste ile yapilacaktir. Tüm delegelerin de zaten bizi desteklediklerini gösterecekler insallah.”
 
HDP’nin kongresi
 
Yurdunuseven HDP’nin kongresine de deginerek, “Biz bir terör Partisi'nin kongresine devletin aleyhine atilan sloganlari dinlemesi için Partimizin grup baskan vekilini göndermiyoruz. Biz, bu devlet ve bu millet için çalisiyoruz. Ezan dinmesin bayrak inmesin diye çalisiyoruz ki bunu da halkimiz zaten takdir ediyor” dedi.
 
“35 milyon liralik yatirimin açilisi yapildi”
 
AK Parti’nin haftalik faaliyetleri hakkinda da bilgi veren Yurdunuseven, “Orman ve Su Isleri Bakani Veysel Eroglu’nun da katildigi 35 milyon TL bedelli Sinanpasa Kiliçarslan Barajinin temel atma törenine katildik. Bakanimiz Sayin Veysel Eroglu ile birlikte buradan da Sinanpasa Ilçesine bagli Kiliçaslan kasabasinda ‘Okullar Hayat Bulsun’ projesi kapsaminda fidan diktik. Bakan Eroglu,  milletvekilleri, AK Parti ilçe - belde ve belediye baskanlarinin da katilimi ile kongre öncesi istisare toplantisi yaptik. Belediye baskanlarimizi dinledik” diyerek sözlerini noktaladi.
 


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °