BELDIYE BASKANI ZEYBEK’DEN ÖGRENCILERE KIRTASIYE DESTEGI

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, egitime olan desteklerini bu yil artirarak Devam edecegini Söyledi

Egitim 7.09.2022 13:33:57 0
BELDIYE BASKANI ZEYBEK’DEN ÖGRENCILERE KIRTASIYE DESTEGI

EN BÜYÜK ICRAAT, GELECEGE YAPILAN YATIRIMDIR

          Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, yeni egitim-ögretim yili ile birlikte her sene oldugu gibi bu senede egitim destegini sürdürüyor. Egitime verdigi destegi her geçen gün daha da artiran Belediyemiz, 2022-2023 egitim ögretim sezonu için desteklerini baslatti. Ilk etapta 2 bin ihtiyaç sahibi çocugumuzun kirtasiye malzemeleri ve çantalari teslim edildi.

Belediyemiz, okullarin açilmasiyla birlikte bu yil da ilk ve ortaokul ögrencilerine kirtasiye destegi sagliyor. Ihtiyaç sahibi 2 bin çocugumuz çanta ve kirtasiye araç gereçlerini Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’ten teslim aldi.

 

Toplumun her kesimine hitap eden sosyal belediyecilik örnegini en iyi sekilde yansitan projelerin mimari Baskani Mehmet Zeybek, egitime olan desteklerini bu yil artirarak sürdürüyor.

Baskan Mehmet Zeybek’in talimatlari ile yapilan yardim, yeni egitim ögretim dönemi öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerimiz ve çocuklarimizin yüzünü güldürdü. Baskanimiz ögrencilere tek tek çanta ve kirtasiye malzemelerini dagitti

. Onlarla hatira fotograflari da çekinen Baskani çocuklarimizin kendisine yönelttigi isteklere de kayitsiz kalmadi.

Ekibine taleplerin hemen yerine getirilmesi talimati vererek çocuklarimiza okul hayatlarinda basari diledi. Sicak ve samimi anlarin yasandigi yardim töreninde aileler de Baskanimiz Mehmet Zeybek’e tesekkürlerini iletti.

“OKUL HEYECANI YASAYAN ÇOCUKLARIMIZIN YINE YANINDAYIZ”

Özel açiklamalarda bulunan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, yeni egitim ögretim yilinin hayirli olmasini dileyerek.

Ögrencilerden tek istegimiz çok çalisip vatana ve millete hayirli bir birey olmalari dedi.

Zeybek Baskan; “ Ögrencilerimizi unutmak mümkün degil. Her yil oldugu gibi bu sene de ögrencilerimizin kirtasiye ihtiyaçlarini karsilayalim istedik.

2 bin ögrencimize çanta, kalem, defter gibi araç gereçlerin bulundugu malzemeleri teslim ettik.

Ögrencilerimizden tek istegimiz derslerine çalisip basarili olmalari. Desteklerimiz aynen devam edecek. Bu hafta içinde anaokullari egitim ögretime açildi.

Bu vesile ile anne ve babalara, ögretmenlerimize ve ögrencilerimize basarili bir yil temenni ediyorum

. Üniversite sinavina girecek ögrencilerimize de basarilar diliyorum. Insallah Afyonkarahisar’imiz içinde hayirli neticelerin olacagi bir dönem olur” diye konustu.  

 

Afyon HABERI


Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °