Otogar - Hastane kavsagina köprülü kavsak yapilmasi elzemdir !!!

Devletimizin, Kara yollarindaki hassasiyeti her kesimden takdire sayandir, bunu en iyi anlayan kiymetini bilen biz Soför Esnafiyiz.

Gündem 7.09.2022 11:46:00 0
Otogar - Hastane kavsagina köprülü kavsak yapilmasi elzemdir !!!

Otogar - Hastane kavsagina köprülü kavsak yapilmasi elzemdir !!!

Afyonkarahisar Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi Baskani Ibrahim Karatas, yaptigi basin açiklamasinda, Otogar - Hastane kavsagina köprülü kavsagin yapilmasinin elzem oldugunu dile getirerek tekrar yetkililer seslendi.

Afyonkarahisar Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi Baskani Ibrahim Karatas, basin açiklamasi su sekilde, “Geçtigimiz gün Il Genel Meclisi gündeminde de olan, bir meslektasimizi, Ilimizde sevilen bir taksici esnafimizi ve yolcumuzu elim bir trafik kazasinda hayatini kaybettigi, Hastane - Otogar Kavsagina artik çözüm üretilmesi elzemdir. Ihtisas konumuz oldugu için tekrar basin açiklamasi geregini duyduk

. Bu kavsak bakildiginda belki proje hatasi olmayan,  kontrollü isikli bir kavsaktir. Trafik kurallarina uyuldugu zaman kazalar en aza inecektir, teorik olarak böyle düsünüldügünde dogrudur.

Ancak; pratik olarak insan unsurlu hayatin akisi özelikle Izmir yolundan gelen agir vasita, yükü 50 tona yakin bir tirin nasil kontrolü saglanir veya canli hayvan nakliyesi, sivi yük tasiyan kamyonlarin meslektaslarimiz kerhen de olsa hataya maruz kaliyor.

Otogar ve Hastane tarafini kullanilan sürücüler bir an yesil yansa da yanmasa da riske girmek zorunda kaliyor.

Hayatin gerçekleri çünkü hastaneye yetisecek bir yakini var araçta yada otobüse yetisecek bir yolcu,  Recep kardesimizin ve yolcumuzun acisi her zaman içimizde kalacak.  Allah korusun orada 80 kisi yolcu ile bir halk otobüsü de olabilirdi en az oradan 150 sefer halk otobüslerimizin,  en az 650 sefer Minibüslerimizin seyri seferi var. 

Rabbim kimseye kaza yasatmasin. Devletimizin, Kara yollarindaki hassasiyeti her kesimden takdire sayandir,  bunu en iyi anlayan kiymetini bilen biz Soför Esnafiyiz. Sayin Ulastirma Bakanimizin, Sayin Valimizin, projede olan Köprülü kavsak düzenlemesine öncelik verilmesini istiyoruz” dedi.

 

 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °