Afyonkarahisar’da ücretsiz spor egitimleri Araliksiz devam ediyor

Afyonkarahisar’da ücretsiz spor egitimleri Araliksiz devam ediyor

Spor 6.09.2022 16:47:38 0
Afyonkarahisar’da ücretsiz spor egitimleri Araliksiz  devam ediyor

Afyonkarahisar’da ücretsiz spor egitimleri Araliksiz  devam ediyor

Afyonkarahisar’da 5-17 yas grubundaki gençlere yönelik olarak baslatilan ücretsiz spor egitimleri devam ediyor. 19 farkli bransta verilen egitimler tüm yil boyunca devam edecek. Sporculari ve antrenörlerini ziyaret eden Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, Afyonkarahisar’i spor merkezi haline getirecek projeleri planladiklarini belirtti.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde uzman antrenörler tarafindan sporculara; atletizm, badminton, basketbol, cimnastik, artistik cimnastik, eskrim, futbol, güres, halter, hentbol, karate, kano, okçuluk, rekreatif spor, masa tenisi, taekwondo, tenis, voleybol ve yüzme olmak üzere 19 bransta spor egitimleri veriliyor.

Antrenman yapan sporculari ve antrenörlerini ziyaret eden Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu: “ GSB Spor Okullari tüm hiziyla devam ediyor. 70 antrenörümüzle beraber salonlarimizi sporcu yavrularimizla beraber civil civil yapmaya devam ediyoruz.

Çünkü çocuklarimiz uzun bir covid döneminde evde hapsolmustu.

Salonlarimizi açinca inanilmaz derecede çocuklarimizin spora ilgi ve alakalari bizi heyecanlandirdi. Afyonkarahisar’i spor merkezi haline getirecek projeleri mesai arkadaslarimizla beraber planliyoruz.

Her sey spor için her sey Afyonkarahisar için” ifadelerini kullandi.

Öte yandan, GSB Spor Okullari kapsaminda antrenmanlarini sürdüren ögrenciler memnuniyetlerini belirtti.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °