SÜPER STAR AFYONKARAHISARLILARI ’BÜYÜLEDI.

Zeybek Baskan’in bu haberi alani dolduran binlerce kisi tarafindan sevinçle karsilandi. Günün anisina Baskanimiz kendi telefonu ile konser alaninda selfie çekti.

Kültür-Sanat 5.09.2022 12:28:52 0
SÜPER STAR AFYONKARAHISARLILARI ’BÜYÜLEDI.

 

SÜPER STAR AFYONKARAHISAR’I SALLADI

  MXGP ve MotoFest muhtesem finallerle son buldu.

Belediye Baskan Mehmet Zeybek’in önderliginde 5 yildir basari ile yürütülen Dünya Motokros Sampiyonasi ve MotoFest dolu dolu etkinliklerle son buldu.

Türkiye’nin en büyük entegre gençlik festivali MotoFest’in son gününde süper star Ajda Pekkan sahne aldi. 

Geçmisten bugüne dillerden düsmeyen sarkilarini seslendiren Pekkan, genis repertuariyla mest etti.

'Eglen Güzelim'le geçmise götürdü, 'Yakar Geçerim'le herkesi costurdu. Ara vermeden iki saat boyunca sahnede kalan Pekkan, bitmeyen enerjisi ve muhtesem performansiyla izleyenleri kendisine hayran birakti. Son Anadolu konserini 2013 yilinda veren Pekkan Afyonkarahisar’da uzun süreden sonra bir ilke imza atarak, sahne aldi. Saatler öncesinden Motorsporlari Merkezi alani Pekkan hayranlari ile doldu tasti.

Ajda Pekkan Afyonkarahisar’da olmaktan dolayi mutlulugunu paylasirken sik sik hayranlari ile diyaloglarda kurdu. Adeta MotoFest’i sallayan Süper Star katilimcilardan tam not aldi. MotoFest’in finali Ajda Pekkan’in muhtesem konseri ile sona erdi.

ZEYBEK BASKAN’DAN SAHNE SELFIESI

Konser öncesi Belediye Baskani Mehmet Zeybek hemsehrileri ve gençlerle bulustu. " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Konser öncesi Belediye Baskani Mehmet Zeybek hemsehrileri ve gençlerle bulustu. Sahnede selamlama konusmasi yapan Baskanimiz etkinliklerin artarak devam edecegini, seneye de Motokros ve MotoFest’in sehrimizde yeniden yapilacagini müjdeledi.

Zeybek Baskan’in bu haberi alani dolduran binlerce kisi tarafindan sevinçle karsilandi. Günün anisina Baskanimiz kendi telefonu ile konser alaninda selfie çekti.

“SIZ ISTEYIN BIZ YAPMAYA DEVAM EDECEGIZ”

Coskulu kalabaligin heyecanini paylasan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek hitaplarinda; “Hepinize çok tesekkür ediyorum.

MotoFest etkinligimiz bu akam sona eriyor. Önümüzdeki yil daha genis katilimla tekrarini gerçeklestirecegiz. Sizleri seviyoruz. Siz isteyin biz yapmaya devam edecegiz. Iyi eglenceler diliyorum” dedi.

 

 

Afyon HABERI


Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °