Tarih: 04.09.2022 11:02

Motorsporlari merkezinde bulunan konser alaninda on binler Erol Evgin Kolpa’nin sarkilariyla keyifli anlar yasadi.

Facebook Twitter Linked-in

MOTOFEST SAHNESINDE KOLPA VE EROL EVGIN RÜZGÂRI

Dünyanin en çok izlenen yarislarindan biri olan Dünya Motokros Sampiyonasi kapsaminda düzenlenen konserler de yogun ilgi görüyor.

Birbirinden ünlü sanatçilari agirlayan MoteFest sahnesi bu kez de Türkiye'nin Türk Rock müziginin önemli gruplarindan biri olan Kolpa ve  Türk pop müziginin duayeni Erol Evgin’i agirladi.
KOLPA SÖYLEDI, GENÇLER COSTU
           Belediye Baskani Mehmet Zeybek’in talimatlari ve destegi ile sehrimiz önemli organizasyonlara ev sahipligi yapmayi sürdürüyor. Dünya sampiyonasinda yaris heyecani sürerken diger taraftan da ünlü sanatçilar Afyonkarahisarlilar ile bulusuyor.

 

Motorsporlari merkezinde bulunan konser alaninda on binler Erol Evgin  Kolpa’nin sarkilariyla keyifli anlar yasadi.

 Ünlü Rock grubu Kolpa birbirinden hit sarkilariyla alani dolduran gençleri costururken gençler bütün sarkilara eslik etti. 

EROL EVGIN’DEN UNUTULMAZ GECE

 

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Türk Müziginin unutulmaz ismi Erol Evgin sahne aldi. Yogun ilginin oldugu konserde Evgin, güçlü sesi ve muhtesem sahne performansi ile hayranlarina unutulmaz anlar yasatti. Festival konser alaninda müzik ve eglenceyi bir arada sunan sanatçi Erol Evgin sarkilarina hep bir agizdan eslik edildi.

Afyon HABERI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —