BASKAN’DAN ÖRNEKEVLER MAHALLESI’NE ZIYARET

Her Cuma farkli bir mahalleyi ziyaret etmesi. Her mahallemizi bire bir yerinde ziyaret ediyor. Ziyaretlerle, yerinde görülerek bire bir hizmet ediliyor.

Gündem 3.09.2022 08:48:00 0
BASKAN’DAN ÖRNEKEVLER MAHALLESI’NE ZIYARET

 Belediye Baskani Mehmet Zeybek ziyaretlerini sürdürüyor. Örnekevler Mahallesini ziyaret ederek, vatandaslarin taleplerini dinledi.

Belediye Baskan Mehmet Zeybek ekibi ile birlikte sorunlari yerinde tespit etmek için mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Zeybek Baskan hemsehrileri ile bir araya geldigi ziyaretinde sehrimizde devam eden çalismalar ve projeler hakkinda bilgiler aktardi.

Ziyaretin bu haftaki duragi Örnekevler Mahallesi oldu. Baskanimiz Mehmet Zeybek’e Mahalle Muhtari Kadir Toros, Belediye Baskan Yardimcilari Süleyman Karakus, Baris Dal, Ak Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ve birim müdürleri eslik etti.

Baskanimiz mahalle sakinleri ve çocuklar tarafindan ilgi ile karsilandi.

Bol bol hatira fotograflari çekindi, çocuklara oyuncak hediye etti. Mahalleliler ve esnaflarin taleplerini alan Baskanimiz, yapilan çalismalari inceledi, yapilacak çalismalarin istisaresini yapti.

Ziyaret aile fotografi çekilmesi ve tesekkür belgesi takdimi ile son buldu.

“MAHALLE ZIYARETLERIMIZE DURMAKSIZIN DEVAM EDIYOR

 Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ise hemsehrilerine tesekkür ederek; “Bu haftaki cumamizi Örnekevler’de kilalim istedik. Mahallemizin eksikliklerini bire bir yerinde gördük, inceledik, talimat verdik

. Mahalle ziyaretlerimize durmaksizin devam ediyoruz” diye konustu.

Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ise “Baskanimin en güzel projelerinden biri her Cuma farkli bir mahalleyi ziyaret etmesi. Her mahallemizi bire bir yerinde ziyaret ediyor. Ziyaretlerle, yerinde görülerek bire bir hizmet ediliyor.

Eksikliklerin tespiti noktasinda fikir ve yön veriyor. Bu sayede entegrasyon çok güzel saglaniyor. Bu duyarliligindan dolayi Baskanimiza çok çok tesekkür ediyorum” dedi.

Mahalle muhtari Kadir Toros tesekkürde bulunarak; “Baskanimiza ziyareti için tesekkür ediyoruz. Mahallemizdeki eksiklikleri bizzat ilettik, kendileri de gerekenin yapilacagini söyledi. Memnuniyet duyduk tesekkür ediyoruz” dedi.

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °