Türkiye’nin tek termal alt yapili karavan alani ve kamping alani ise bu yil da doldu tasti.

Motofest’in baslamasi ile birlikte kamp ve karavancilar hem tatil yapmanin hem de konserler ve etkinliklerin tadini çikarmanin keyfine variyor.

Spor 1.09.2022 13:37:26 0
Türkiye’nin tek termal alt yapili karavan alani ve kamping alani ise bu yil da doldu tasti.

KAMP VE KARAVAN ALANINA YOGUN ILGI

 Türkiye’nin tek termal alt yapili karavan alani ve kamping alani ise bu yil da doldu tasti. Tamamen ücretsiz hizmetlerin sagladigi karavan alaninda karavanseverler keyifli bir tatil geçirmenin mutlulugunu yasiyor.

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in vizyon projelerinden olan Kamp ve Karavan alani ziyaretçilerden tam not aliyor. Sadece yaz mevsiminde degil yilin her ayi ziyarete açik olan kamp ve karavan alani tatilcilerin ve dogaseverlerin ugrak noktasi haline geldi.

Motofest’in baslamasi ile birlikte kamp ve karavancilar hem tatil yapmanin hem de konserler ve etkinliklerin tadini çikarmanin keyfine variyor.

Afyon Motor Sporlari Merkezi'nde kullanima açtigimiz Uluslararasi standartlarda Türkiye'nin ilk kamp alaninda su, elektrik, tuvalet, dus, mutfak, çamasirhane, ütü odasi bulunuyor.

Bu hizmetlerin hepsi de tamamen ücret alinmadan veriliyor. Karavanlari ile alani dolduran seyehatseverler Belediye BaskaniMehmet Zeybek’e sundugu imkânlardan dolayi tesekkür etti. Alandaki hizmetlerin ve ilginin üst düzeyde oldugunu belirten karavancilar memnuniyetlerini ifade etti.

ZIYARETÇILERDEN KAMP VE KARAVAN PARKIMIZA TAM NOT

Serinligi, huzur veren havasi, termal otellere ve sehir merkezine yakinligi ile termal imkânlara sahip tek karavan ve kamp alanimiz kampseverlerin begenisi topluyor. Kamp alanimiz ise özellikler gençlerden yogun ilgi görüyor.

Çadirlari ile alani süsleyen gençler eglenceli bir kamp dönemi geçiriyor. Hem çadir hem de karavan türü araçlar için de genis alana sahip olan kamp alanimizda tatilciler; keyifli, stresten uzak, konforlu ayni zamanda ekonomik bir tatilin tadini çikariyor.

Alt yapi hizmetlerinden temizlige ve bakima kadar gelen misafirlerin birçok ihtiyaci ile yakindan ilgilenen belediyemiz ekipleri ziyaretçilerin yüzünü güldürüyor. Muhtesem dogasi, temiz ve serin havasi ile vatandaslarin gönlünde taht kuran karavan ve kamp alaninin müdavimleri ise tüm kampseverleri Afyonkarahisar’a davet ederek bu güzelligi herkesin yasamasini tavsiye ediyor.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °