Afyon’da 3 konser: Gökçe, Yüksek Sadakat ve Sagopa Kajmer sahne aldi!

MotoFest'in ardindan Dünya Motokros Sampiyonasi'nin (MXGP) iki ayagi burada gerçeklestirilecek. 36 ülkeden 150'ye yakin sporcu katilacak.

Spor 1.09.2022 11:21:22 0
Afyon’da 3 konser: Gökçe, Yüksek Sadakat ve Sagopa Kajmer sahne aldi!

Cumhurbaskanligi himayelerinde Afyonkarahisar'da düzenlenen Türkiye MotoFest etkinligi basladi. 
Etkniliklerin ilk gününde Gökçe, Yüksek Sadakat ve Sagopa Kajmer konser verdi.
Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaskani Mahmut Nedim Akülke, habercilere Türkiye MotoFest'in Afyonkarahisar Motor Sporlari Merkezi'nde bugün kapilarini tüm Türkiye ve dünyaya açtigini söyledi.
Dünya Afyonkarahisar'da bulusuyor" sloganiyla basladiklari ve bugün 5'incisinin startini verdikleri organizasyonun Türkiye ve spor turizmi adina çok önemli oldugunu aktaran Akülke, "MotoFest'in ardindan Dünya Motokros Sampiyonasi'nin (MXGP) iki ayagi burada gerçeklestirilecek. 36 ülkeden 150'ye yakin sporcu katilacak. 


Cumartesi ve pazar günü kiyasiya mücadele olacak.
Çünkü 4 kategoride yapilacak sampiyonanin 3 kategorisindeki sampiyonlar, Afyonkarahisar ve Türkiye'de belli olacak." ifadelerini kullandi.
MXGP'de final ödüllerinin de Afyonkarahisar'da verilecegini belirten Akülke, sunlari kaydetti:
"Bu çerçevede bugün kapisini açtigimiz Türkiye MotoFest'te 50'ye yakin spor etkinligi, Gençlik ve Spor Bakanliginin yaptigi sportif aktiviteler, sponsorlarin yaptigi etkinlikler, 5 gün boyunca da 10 muhtesem konserle Türkiye'nin en büyük festivali hatta Avrupa'nin en büyük festivaline Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz'un 100. yilinda imza atacagiz."

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °