55 bin kisinin katildigi miting için Cumhurbaskani Erdogan Uluçay'a, Uluçay teskilatlara tesekkür etti

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay'i arayarak tesekkür etti.

Siyaset 31.08.2022 12:02:00 0
55 bin kisinin katildigi miting için Cumhurbaskani Erdogan Uluçay

55 bin kisinin katildigi miting için Cumhurbaskani Erdogan Uluçay'a, Uluçay teskilatlara tesekkür etti 

. Cumhurbaskani Erdogan ve Genel Merkez Teskilat Baskani Erkan Kandemir AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay'i arayarak tesekkür etti. Baskan Uluçay'da Cumhuriyet tarihinde esine rastlanmadik miting için çalismalarindan dolayi tüm teskilatlara  tesekkür mesaji yayinladi.

 55 bin kisi katildi 

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Sayin Recep Tayyip Erdogan'in Afyonkarahisar mitingine 55.000 vatandas katildi. Mitingin ardindan Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan ile Genel Merkez Teskilat Baskani Erkan Kandemir, AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay'i arayarak tesekkür etti.

 Tüm teskilatlar AK Parti'de adeta kamp kurdu 

Cumhuriyet tarihinin en büyük mitingine ev sahipligi yapan Afyonkarahisar, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan agirladi. Mitinge tam 55.000 kisi katildi. Miting öncesi AK Parti teskilatlari yogun bir çalisma yapti. Il ve ilçe teskilatlari, belediye baskanlari 10 gün boyunca teskilat binalarinda kaldi.

 Teskilat Baskani Erkan Kandemir, Afyon teskilatlarini Ankara'ya davet etti 

Mitingin ardindan bir açiklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, "Afyonkarahisar tarihinde görülmemis büyüklükte bir mitinge ev sahipligi yapti. Mitingimize emniyetin verdigi verilere göre tam 55.000 kisi katildi. Ilimizden, ilçelerimizden, köylerimizden, kasabalarimizdan gelerek bizleri mahcup etmeyen tüm vatandaslarimiza çok tesekkür ediyorum.

Ayrica son 10 günde gecesini gündüzüne katan, ailesini çocuklarini evinde birakip teskilatimiza gelerek adeta kamp kuran, günde sadece birkaç saat uykuyla çalisan il ve ilçe teskilatlarimiza, milletvekillerimize, Belediye baskanlarimiza, Kadin ve Gençlik Kollarimiz, ilçe baskanlarimiza ve teskilatlarimizin tüm kademelerine çok tesekkür ediyorum. Bununla birlikte Cumhur ittifaki ortagimiz Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi teskilatlarina da ayrica çok tesekkür ediyorum. Genel Baskan Yardimcimiz ve teskilat baskanimiz Erkan Kandemir mitingin ardindan bugün bizleri arayarak tesekkür etmis ve Afyonkarahisar teskilatlarini Ankara'da agirlamak istedigini ifade etmistir. Rabbim bizleri mahçup etmedi, insallah bu gurur ve cesaretle 2023 seçimlerinde de ayni inanç ve zaferle yeniden yollara düsecegiz" dedi.

Afyon HABERI


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °