TARIHI REKOR KATILIM OLDU

Her daim yanimizda olan, sehrimizin gelecegi için durmadan, yorulmadan yaptigimiz çalismalarimiza destek veren Cumhurbaskanimiza ayrica tesekkür ediyorum.

Siyaset 31.08.2022 10:27:04 0
TARIHI REKOR KATILIM OLDU

TESEKKÜRLER AFYONKARAHISAR

        Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Büyük Taarruzun 100. Yildönümü dolayisiyla tesrifleriyle Afyonkarahisar’imizi onurlandiran Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in Toplu Açilis töreninde bizleri yalniz birakmayan Afyonkarahisar’li hemsehrilerimize tesekkür mesaji yayinladi.Cumhurbaskanimiza olan sevgi seliyle Zafer Meydani’nin tarihi günlerden birini yasadigina dikkat çeken Baskanimiz, Afyonkarahisar’da resmî açilisi gerçeklestirilen, yatirim bedeli 4 milyar 67 milyon lirayi bulan, 222 eserin sehrimize ve ülkemize hayirli olmasini diledi.

Baskani Mehmet Zeybek mesajinda su ifadelere yer verdi:

Kiymetli hemsehrilerim;

Büyük Taarruzun 100 yil dönümü etkinlikleri dolayisiyla Afyonkarahisar’mizi onurlandiran Cumhurbaskanimiz, Liderimiz Recep Tayyip Erdogan’in sehrimize tesrifleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmistir.

Cumhurbaskanimizin Afyonkarahisar’a gelisiyle Zafer Meydanimiz, esi görülmemis tarihi bir kalabaliga sahit olmustur.

Daha önce oldugu gibi bizleri hiçbir zaman yalniz birakmayan, Afyon Kalesi gibi dimdik duran, Afyonkarahisar’li hemsehrilerimize gönülden tesekkür ediyorum.

BELEDIYEMIZDE AGIRLADIK

       Mitingin ardindan Cumhurbaskanimizi Belediyemizde agirladik. Kendisine yatirim ve hizmetlerimizle ilgili bilgi verdik. Her daim yanimizda olan, sehrimizin gelecegi için durmadan, yorulmadan yaptigimiz çalismalarimiza destek veren Cumhurbaskanimiza ayrica tesekkür ediyorum.

 

Bu duygu ve düsüncelerle Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in sehrimize gelisi öncesi ve sonrasi Zafer Meydani'nda görev alan AK Parti Il, Ilçe, Kadin ve Gençlik Kollarimiza, Cumhur Ittifaki Teskilatlarimiza, emniyet güçlerimize, saglik çalisanlarimiza, esnafimiza, alanin düzenlenmesinde emegi geçen belediye personelimize, katilimlariyla bizleri onurlandiran basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olmak üzere, Cumhurbaskani Yardimcimiza, Bakanlarimiza, Valimize, Milletvekillerimize, Genel Baskan Yardimcilarimiza, MKYK Üyelerimize, Belediye Baskanlarimiza, Sehit Ailelerimize, sivil toplum örgütlerimize, kurum temsilcilerimize, muhtarlarimiza, tüm misafirlerimize ve açilis töreninde tarihi, rekor bir katilimla coskumuza ortak olan on binlerce hemsehrimize sükranlarimi sunuyorum.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °