Ticari taksinin tirla çarpistigi kazada soför ve yolcu hayatini kaybetti

Afyonkarahisar’da ticari taksinin tir ile çarpistigi kazada taksi soförü ile yanindaki yolcu hayatini kaybetti

Asayis 31.08.2022 09:54:10 0
Ticari taksinin tirla çarpistigi kazada soför ve yolcu hayatini kaybetti

 

Afyonkarahisar’da ticari taksinin tir ile çarpistigi kazada taksi soförü ile yanindaki yolcu hayatini kaybetti. Kazada taksinin parçalarinin adeta tira saglanmasi ise olayin dehsetini gözler önüne serdi.

Kaza, kent merkezi Otogar Kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Recep A., idaresindeki 03 T 0190 plakali ticari taksi kavsakta Ali I., yönetimindeki 47 PT 219 plakali tira arakadan çarpti.

Çarpmanin etkisi ile ticari taksi hurdaya dönerken ön cami basta olmak üzere bir çok parçasi tirin arka dorsesine adeta saplandi.

Kazanin ardindan çevreden geçen diger sürücülerin haber vermesiyle bölgeye çok sayida polis ve 112 Acil servis ambulansi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri taksi sürücüsü Recep A.’nin olay yerinde hayatini kaybettigini belirlerken, yaninda yolcu olarak bulunan ve yaralanan Berkay Ö., ile tir sürücüsü Ali I.’yi ise ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldirdi.

Yaralilardan Berkay Ö. de hastanede yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Olayin ardindan araçlardan hangisinin kirmizi isik yaptiginin tespiti için polis tarafindan inceleme baslatilirken, bölgedeki güvenlik kameralarina incelemeye alindi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °