BELEDIYE BASKANI ZEYBEK PROTOKOLÜ VE KOMUTANLARI MAKAMINDA AGIRLADI

Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroglu, Mehmet Taytak, Ikmal ve Garnizon Komutani Tuggeneral Osman Alp, askerî erkan ve il protokolünü misafir etti.

Gündem 28.08.2022 14:50:00 0
BELEDIYE BASKANI ZEYBEK PROTOKOLÜ VE KOMUTANLARI MAKAMINDA AGIRLADI

 

  

26-30 Agustos Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar’in düsman isgalinden kurtulusunun Yildönümü kutlama etkinlikleri yogun bir sekilde devam ederken, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Valimiz Kübra Güran Yigitbasi, Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroglu, Mehmet Taytak, Ikmal ve Garnizon Komutani Tuggeneral Osman Alp, askerî erkan ve il protokolünü misafir etti.

 Afyonkarahisar'in Büyük Taarruzdaki önemi ve Zafer Haftasi kutlama etkinlikleri ile ilgili görüslerin dile getirildigi ziyarette, konuklarina ilimizle ilgili bilgi veren Zeybek Baskan, Kuvvet Komutanliklarini temsilen sehrimize gelen generalleri agirlamaktan büyük mutluluk duydugunu söyledi. Afyonkarahisar’da çok güzel agirlandiklarini dile getiren misafir komutanlar kendilerine gösterilen yakinlik ve misafirperverlikten dolayi Belediye Baskani Mehmet Zeybek ve tüm idarecilere tesekkür etti.

 Ziyaret sonunda, kuvvet komutanliklarinin temsilcileri Baskan Mehmet Zeybek'e çesitli hediyeler takdim ederken, Baskan Zeybek de komutanlara, isimlerinin yazili oldugu mermer isimlik hediye etti.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °