IDEA Uluslararasi Insani Yardim ve Egitim Dernegi ilimizde temsilcilik açti.

Herkese iyilik her zaman iyilik siari ile kisa sürede hem yurtiçinde hem yurtdisinda örgütlenmesini tamamlayarak faaliyetlerini hizlandirdi.

Yasam 27.08.2022 13:23:32 0
IDEA Uluslararasi Insani Yardim ve Egitim Dernegi ilimizde temsilcilik açti.
 
Genel Baskan Mustafa YILDIZ, Il Genel Meclis Baskani Burhanettin ÇOBAN, STK Temsilcileri ve mensuplarinin katildigi açilis programi Kur’an tilaveti ile basladi.
IDEA Afyonkarahisar Temsilcisi Adnan ARSLAN selamlama konusmalarinda: “Bugün, burada hayra açilan kapilarimiza bir yenisini eklenmesi vesilesi ile buradayiz.
Biliyor ve inaniyoruz ki her imkan bir imtihan her imtihanda bir imkandir.
Rabbimiz imkaniizi imtihanimizi kazanmaya vesile eylesin.” Dedi.
IDEA Insani Yardim ve Egitim Dernegi Genel Baskani Mustafa YILDIZ açis konusmalarinda:
“Bugün mübarek bir günde rahmet altinda hayirli bir baslangiç için Afyonkarahisar temsilciligimizin açilisi dolayisiyla buradayiz.
Katiliminiz için hepinize tesekkür ediyorum Allah razi olsun. Idea 2018 yilinda bir grup iyilik öncüleri tarafindan baslatilmis olan iyilik hareketidir.
Herkese iyilik her zaman iyilik siari ile  kisa sürede hem yurtiçinde hem yurtdisinda örgütlenmesini tamamlayarak  faaliyetlerini hizlandirdi.
Daha önce 3 tane temsilciligimiz vardi
. Bunlar Istanbul, Konya, Kilis 4. Temsilciligimiz ise Afyonkarahisar olup suanda onun açilisini gerçeklestirmek için buradayiz. Afyonkarahisar gerçekten çok hayirsever bir sehir.
Bunun birçok örneklerini gördük su anda  Afyonkarahisarli hayirseverlerimizin katkilariyla ve destekleriyle kurulmus olan Erol Battal Kiz Yetimhanemiz bulunmaktadir.
 Bütün hayirseverlerimiz ve bagisçilarimizdan Allah razi olsun.
Bunun yani sira binlerce su kuyusu açtirarak yüz binlerce insanin temiz ve saglikli suya kavusmalari saglandi. Afyonkarahisar temsilciligimizin açilisi ile bu çalismalarimizin daha da bereketlenecegini düsünmekteyim. Katiliminiz için uzak ve yakindan katilim saglayan bütün misafirlerimize tesekkür ediyorum.” Dedi.

 

Afyon HABERI


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °