MILLETIMIZLE BIRLIKTE YÜRÜYECEGIZ

27 Agustos 1922'de bagimsizligini kazanan Afyonkarahisar'in tarihimize attigi imzanin yildönümünü Kutluyorum.

Siyaset 25.08.2022 11:33:51 0
MILLETIMIZLE BIRLIKTE YÜRÜYECEGIZ

MILLETIMIZLE BIRLIKTE YÜRÜYECEGIZ
IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu yayinladigi mesajla,
Zafer Haftasi’nda IYI Parti il ve tüm ilçe teskilatlari, kadin kollari, gençlik kollari Teskilatlari olarak vatandaslarimizla birlikte kutlamalara ve anma törenlerine katilacaklarini ifade etti.
Baskan Misirlioglu mesajinda sunlari söyledi;
100 yil önce Türk ordulari, Yunan mevzilerini tek tek ele geçirerek Afyonkarahisar'da Kurtulus Savasi destani yazmistir.
30 Agustos'ta kesin zaferle sonuçlanan 5 gün 5 gecelik Baskomutanlik Savasi Türk milletinin bagimsizligina, direnisine, mücadelesine, inancina ve dik durusuyla önemli bir örnektir. Afyonkarahisar son büyük zaferin kilidi oldu, esasi oldu.

Afyonkarahisar'in tarihi savasimizda unutulmaz, parlak bir sayfasi vardir. 27 Agustos 1922'de bagimsizligini kazanan Afyonkarahisar'in tarihimize attigi imzanin yildönümünü ve tarihi sanli harflerle dolu olan büyük Türk milletimizin 30 Agustos Zafer bayramini en içten duygularla kutlarim.

Basta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaslari, tüm gazi ve sehitlerimizi saygi ve sükranla aniyor, aziz hatiralari karsisinda saygi ile egiliyorum.
IYI Parti teskilatlari olarak Zafer Haftasi’ni sehrimizde tüm vatandaslarimizla birlikte kutlayacak, sehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anacagiz.
Tüm hemsehrilerimizle birlikte Suhut’tan Kocatepe’ye yürüyerek atalarimizin emanetine sahip çikacagiz.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °