TDP GENEL BASKANI SARIGÜL PARTILILERLE BERABER KOCATEPE’YE ÇIKACAK

Baskan Uysal TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül 26 Agustos’ta ilimize gelerek partililerle beraber Kocatepe’ye çikacagini söyledi.

Gündem 24.08.2022 14:19:02 0
TDP GENEL BASKANI SARIGÜL PARTILILERLE BERABER KOCATEPE’YE ÇIKACAK

 

Türkiye Degisim Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Kadir Uysal gündemi degerlendirdi. Açiklamalarinda ekonomik sorunlara deginen Baskan Uysal sonrasin TDP Genel Baskani Sarigül’ün Afyonkarahisar’a geleceginin müjdesini verdi.

Baskan Uysal TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül 26 Agustos’ta ilimize gelerek partililerle beraber Kocatepe’ye çikacagini söyledi.
Vatandaslarin artik enflasyonla mücadele edecek gücü kalmadigi ifade eden Baskan Uysal: “Ülkemizde ciddi bir ekonomik sorun var. Vatandaslarimizin artan enflasyonla mücadele edecek hali kalmadi. ’

Pahaliligi market basarak, depo basarak önleyemeyiz. Yapmamiz gereken üretimi artirmak ve maliyetleri düsürmektir. Kur artislarini tehditle, baskiyla, bürokratik önlemlerle durduramayiz. Yapmamiz gereken, daha çok döviz kazanmak, daha az döviz harcamaktir.

TDP olarak, pahaliligi ve kur artislarini önlemenin yolunu ekonomik milliyetçilikte görüyoruz.

Ekonomik milliyetçilik, çayimiza, findigimiza, pamugumuza, zeytinimize, narenciyemize, tarim ürünlerimize sahip çikmaktir. Yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarina agirlik vermektir.

Türkiye’yi kendi kendine yeter hale getirmektir. Ihracatimizi artirmak, ithalatimizi azaltmaktir.120 milyar dolarlik tarim ithalati, 10 milyar dolarlik hayvan ithalati yapmamaktir. Bu paralari Türk çiftçisine vermektir. Amerika’nin, Avrupa’nin ne ekip biçecegimize karismasina izin vermemektir.

Ekonomik milliyetçilik ekonomiyi düze çikarmanin yoludur” dedi.
Açiklamalarinda partililere bir müjde de veren Baskan Uysal TDP Genel Baskani Sarigül’ün Afyonkarahisar’a gelecegini söyledi. TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül 26 Agustos’ta ilimize gelerek partililerle beraber Kocatepe’ye çikacak partililer ve vatandaslar ile bir araya gelecek.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °