DÜNYA DA BIR ILK.

Afyonkarahisar’dan dogan bir günes olarak ülkemizin her yerine dalga dalga yayilan ve en yeni sporu Pickleball ‘da yenilikler bitmiyor.

Spor 23.08.2022 11:13:00 0
DÜNYA DA BIR ILK.


Afyonkarahisar’dan dogan bir günes olarak ülkemizin her yerine dalga dalga yayilan ve en yeni sporu Pickleball ‘da yenilikler bitmiyor.

Geçtigimiz günlerde Erkekler ve küçükler Picklebal Türkiye sampiyonasini basarili bir organizasyon ile sonlandiran sehrimiz yeni bir uygulama ile gündem de.
Bu güzel sporu ülkemize sevdiren Uluslararasi Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilcisi ve Pickleball Dünya Büyükelçisi Mustafa Türk yaptigi açiklamada 16.17 ve 18 Eylül 2022 tarihlerinde gerçeklesecek olan Pickleball Kadinlar Türkiye Sampiyonasinda sadece

Türkiye’de degil dünyada bir müsabaka oynanirken sporcularin performans degerlerinin canli olarak  SH Life® mobil uygulamasi ve Smart PT ® Mobile ile sporcular anlik takip edilerek performans degerlendirmeleri yapilacak olup özellikle riskli durumlarda sporcu sagligi açisindan müdahale edilecektir

. Smart Software Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Eker ile yaptiklari anlasma ile Afyonkarahisar’a ve tüm dünya sporuna hayirli olmasini dilerken

, Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybek beyin destekleri ile Pickleball sporunun sehrimize kazandirdiklarini yakinda hep birlikte göreceklerini söyledi.
 
Esi benzeri olmayan bir sistemi Pickleball Türkiye Sampiyonasinda ilimizde ilk kez uygulamaya konulacak olmasi çok sevindirici bir olay. Pickleball sporu ilimizi sesini tüm dünyaya duyurmaya devam ediyor.

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °