AK Parti ve Cumhurbaskanimiza olan Güven Her Gün Artiyor.

AK Parti varsa, Cumhurbaskanimiz Sn. Recep Tayyip Erdogan var ise çözüm ve umut var diyor

Siyaset 22.08.2022 13:23:21 0
AK Parti ve Cumhurbaskanimiza olan Güven Her Gün Artiyor.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili  Ali Özkaya Afyonkarahisar’da ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor, sorunlara yerinde çözüm üretiyor.

“Milletimiz ile 2023’e Emin Adimlarla Yürüyoruz”


Ilçe, Köy ve Belde programlarini sürdürerek, vatandaslarla bir araya gelen Milletvekili Özkaya, geçtigimiz hafta da yogun programina devam ederek, Evciler, Basmakçi ve Dinar ilçelerinde vatandaslar ile bir araya geldi. Programlari esnasinda esnaflarida dinleyerek, sorun ve taleplerle tek tek ilgilenen Milletvekili Özkaya, “Esnafimiz, sanayicimiz ve üreticilerimiz ile 2023’e emin adimlarla yürüyoruz” dedi. 

Evciler ilçesinde bir çok köyde program gerçeklestirerek, vatandaslarla bir araya gelen, köylerde, vatandaslari ve muhtarlari dinleyerek çözüm üreten Milletvekili Özkaya, “Vatandaslarimiz AK Parti varsa, Cumhurbaskanimiz Sn. Recep Tayyip Erdogan var ise çözüm ve umut var diyor

. Bizde vatandaslarimizin yaninda onnlarin sorun ve taleplerini yerinde çözmenin gayreti ile, yaptigimiz ve yapacagimiz çalismalari konusuyoruz.

Milletimiz ile 2023’e emin adimlarla yürüyoruz” dedi.  Milletvekili Özkaya’ya Evciler programinda Evciler Ilçe Baskani Sener Çalisan, Belediye Baskani Ali Dede Savas ve partilileri eslik etti.

“Basmakçi’ya TOKI ile Sanayi Sitesi Kazandiracagiz”

Basmakçi ilçesinde esnaf ziyareti ile programina baslayan Milletvekili Özkaya, buradaki esnaflarin yeni sanayi sitesi talebine karsiliksiz kalmayarak, “Insallah Basmakçi ilçemize TOKI vasitasi ile güzel bir sanayi sitesi kazandiracagiz

. Bu noktada esnaflarimiz da basvurularini kaymakamligimiza yapsinlar.

Insallah modern ve ilçemize yakisir küçük sanayi sitesini burada insa ettirecegiz” dedi. Milletvekili Özkaya,  köy ziyaretlerini burada da gerçeklestirerek, yapilan çalismalari ve yapacaklarini anlatmayi sürdürdü. Milletvekili Özkaya’ya, Basmakçi programinda AK Parti Ilçe Baskani Ramazan Kök, IGM Üyeleri ve partililer eslik etti.

“AK Parti ve Cumhurbaskanimiza olan Güven Her Gün Artiyor”

Dinar ilçesinde  de yogun bir program gerçeklestiren Milletvekili Özkaya, burada vatandaslarla bulusmayi sürdürdü, ilçedeki dügünlere de katilarak, taziye ziyaretlerini de ihmal etmedi

. Yogun programinda binlerce vatandas ile bir araya gelen Milletvekili Özkaya, “ Vatandaslarimizin yogun ilgisi, bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Halkimizin AK Parti’ye ve Cumhurbaskanimiza olan inanci ve güveni gün geçtikçe artiyor. Insallah bugünler 2023’ü bizlere müjdeliyor. 

Üreticilerimiz, köylülerimiz, çiftçilerimiz ve Afyonkarahisar’in tamami için biz çalismaya devam ediyoruz.

Halkimizin bunu görmesi, takdir etmesi bizlere ayri bir güç ve enerji veriyor. Cumhurbaskanimiz liderliginde 2023’e halkimiz ile birlikte yürüyoruz” dedi. Milletvekili Özkaya’ya Dinar programinda Dinar AK Parti ilçe Baskani Idris Er, Belediye Baskani Nihat Sari ve partilileri eslik etti.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °