Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollari 300 genç ile Kocatepe'de "Atatürk imzasi" sekli olusturacak.

25 Agustos'ta Genel Baskani Sayin Kemal Kiliçdaroglu'nun katilimlariyla gerçeklestirilecek olan Zafer yolu Yürüyüsü ile ilgili çalismalar devam ediyor.

Gündem 21.08.2022 12:31:14 0
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollari 300 genç  ile Kocatepe

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollari 300 genç  ile Kocatepe'de "Atatürk imzasi" sekli olusturacak.  

25 Agustos'ta Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu'nun katilimlariyla gerçeklestirecegimiz Zaferyolu Yürüyüsü ile ilgili çalismalarimiz devam ediyor.

Büyük Taarruz'un 100. yilina yakisir bir sekilde kutlamak için Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerimiz yogun bir sekilde çalisiyor. Ülkemizi biz gençlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk'ün gençleri 25 Agustos'ta Türkiye'nin dört bir yanindan gelerek Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu ile birlikte Kocatepe'ye yürüyecek. Bu sene, daha önceki senelerde hiç yapilmamis bir gösteri yapacagiz. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollari olarak, Atatürk'ün Büyük Taarruz emrini verdigi yerde ve saatte 300 arkadasimiz ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasinin seklini olusturacagiz.

Yapacagimiz çalisma ilgili saha çalismasini Izmir Bayrakli Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Müdürü Osman Çagri Sahin, Suhut Ilçe Baskanimiz Mehmet Kahraman, Bayrakli Gençlik Kollari Baskan Yardimcilarimiz Asmin Su Uyar ve Ege Keç ile birlikte gerçeklestirdik. 100. Yila yakisir sekilde çesitli program ve gösteriler yaparak Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu ile birlikte Kocatepe'ye yürüyecegiz.

Caner PEYNIRCI
CHP Afyonkarahisar Il Gençlik Kollari Baskani

Afyon HABERI


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °