Yildirim ve Çavusoglu’ndan Afyon’a destek sözü

Afyonkarahisar Türkiye’nin tapusu, tüm yollarin kesistigi yerdir. Insallah biz de Zafer Haftasi’nda Afyonkarahisarimizi ziyaret edecegiz” dedi.

Gündem 17.08.2022 15:30:46 0
Yildirim ve Çavusoglu’ndan Afyon’a destek sözü


AK Parti Genel Baskani Vekili Binali Yildirim ile Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin ziyareti sirasinda Vali Kübra Güran Yigitbasi ile görüserek en kisa sürede Afyonkarahisar’a gelecekleri sözünü verdiler

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri eski Basbakan ve AK Parti Genel Baskan Vekili Binali Yildirim’i makaminda ziyaret ettiler.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte AK Parti Genel Merkezi’nde Türk Devletleri Teskilati (TDT) Aksakallilar Heyeti Baskani ve AK Parti Genel Baskan Vekili Binali Yildirim’i ziyaret eden Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, Yildirim ve ekibini Zafer Haftasi kutlamalari için Afyonkarahisar’a davet ettiler. 
BINALI YILDIRIM, VALI YIGITBASI ILE GÖRÜSTÜ
AGC Baskani Sezer Küçükkurt, AGC Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Emin Güzbey, Ismail Akar ve Mehmet Abdiogullari, Afyonkarahisar’la ilgili bazi konulardaki taleplerini Milletvekili Ali Özkaya öncülügünde Binali Yildirim’a ilettiler.

Konularin takipçisi olacaklarini belirten AK Parti Genel Baskan Vekili Binali Yildirim ziyaret sirasinda Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yigitbasi ile de görüntülü olarak bir görüsme gerçeklestirdi.
“AFYONKARAHISAR TÜRKIYE’NIN TAPUSUDUR”
Vali Yigitbasi’na görevinde basarilar dileyen Binali Yildirim, Afyonkarahisar’i ve Afyonkarahisar’in insanini her zaman sevdigini dile getirdi.

Görüsme sirasinda Vali Yigitbasi “Sayin Basbakanim 100’üncü yil kutlamalarimizda sizi de ilimizde görmekten seref duyariz.

Afyonkarahisar’a tesrif ederseniz mutlu oluruz” daveti üzerine Yildirim “Afyonkarahisar’in insani bizim için degerlidir.

Size de görevinizde basarilar diliyorum. Afyonkarahisar Türkiye’nin tapusu, tüm yollarin kesistigi yerdir. Insallah biz de Zafer Haftasi’nda Afyonkarahisarimizi ziyaret edecegiz” dedi.
DISISLERI BAKANI ÇAVUSOGLU DA VALI YIGITBASI ILE GÖRÜSTÜ
Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyareti sirasinda Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu da Binali Yildirim’i makaminda ziyaret etti.

Yildirim’in Vali Yigitbasi ile telefonda görüstügünü gören Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu da Vali Yigitbasi’na basari dileklerini ileterek bir talepleri olup olmadigini sordu. Vali Yigitbasi’nin Afyonkarahisar’a daveti üzerine Bakan Çavusoglu da “En kisa sürede Afyonkarahisar’a gelerek sizleri ziyaret edecegiz” dedi.

Afyon HABERI


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °