AK Parti’ aziz milletimiz tüm seçimlerde teveccüh gösterip iktidara tasimistir.

15 Temmuz’a kadar bu milletin iftihar vesilesidir.

Siyaset 15.08.2022 13:38:52 0
AK Parti’ aziz milletimiz tüm seçimlerde teveccüh gösterip iktidara tasimistir.

14 Agustos 2001 yilinda Genel Baskanimiz, Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan’nin liderliginde “Hiçbir sey eskisi gibi olmayacak” sloganiyla kurulan AK Parti’mizi aziz milletimiz tüm seçimlerde teveccüh gösterip iktidara tasimistir.

Bizler için Milletimiz bu basari hikayesindeki asil kahramandir. Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sn. Recep Tayyip liderligindeki AK Parti’mizin iktidarinda ülkemiz, ayaklarindaki prangalardan kurtulup her konuda çag atladi.Nerde bir mazlum olduysa AK Parti orada oldu, nerde bir haksizlik olduysa AK Parti karsisinda durdu, nerde bir yardim istegi duyduysa AK Parti hemen yani basinda bitti.

AK Parti’yi var eden ve yasatan ruh, Istanbul’un fethinden Çanakkale’ye, Istiklal Harbinden 15 Temmuz’a kadar bu milletin iftihar vesilesi tüm dönemlerinin ruhudur. AK Parti sadece komsularimizda degil Balkanlar’dan Orta Asya’ya, Kuzey Afrika’dan Güney Asya’ya kadar dünyanin neresinde bir mazlum varsa hepsinin de akan gözyasini silen eldir.

 

AK Parti ötekilestirmelerin, dislanmislarin, öz yurdunda parya muamelesi görenlerin ümitle çarpan yüregidir. Bu vesileyle AK Parti’nin 21. kurulus yil dönümünün ülkemiz ve milletimiz ve teskilatlarimiz için hayirlara vesile olmasini diliyorum. Birligimiz, beraberligimiz, kardesligimiz daim olsun.

 

 

Burhanettin ÇOBAN

Afyonkarahisar Il Genel Meclis Baskani

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °