SAADET KADROLARI SEÇIME HAZIR!

‘MILLI GÖRÜSÇÜLERIN AKTIF BIR SEKILDE ÇALISMASI GEREKLI’

Gündem 15.08.2022 11:52:00 0
SAADET KADROLARI SEÇIME HAZIR!

SAADET KADROLARI SEÇIME HAZIR!

Saadet Partisi, Seçime Hazirlik Hamle Toplantisi’nin ilkini baskent Ankara’da coskulu bir programla gerçeklestirdi.
Saadet Partisi’nin bütün kadrolariyla seçime en hazir parti oldugu mesaji verildi.
 
Genel Baskan Karamollaoglu baskanliginda gün boyu süren programda, yapilan sunumlar ve konusmalarla Saadet Partisi’nin bütün kadrolariyla seçime en hazir parti oldugu mesaji verildi. Programa Afyonkarahisar Il Teskilati da katildi.
 
‘BÜTÜN INSANLARIN SAADETI IÇIN ÇALISACAGIZ’
Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu, sunumlardan sonra salonun coskulu alkislari esliginde sahneye çikti.
Saadet Partisi’nin Milli Görüs prensiplerini benimsemis ve hem Türkiye’de hem de dünyada barisi tesis etmeye çalisan bir teskilat oldugunu söyleyen Karamollaoglu, “Bütün insanlik için sadece kendimiz için degil, bu konuyu, bütün teskilatimizin özümsemesi gerekiyor.
Herkesin baris ve huzur içerisinde olmasi kâmil manada inanç ve düsünce hürriyeti ile saglanir.
Peki, bu nasil saglanir?
Adaletle. Biz bütün insanlarin saadeti için çalisirken, kâmil manada inanç ve düsünce hürriyeti ile saglanacagina, bunun da adalet ile saglanacagina inaniyoruz.
Maddi ihtiyaçlari da kâmil manada saglamak mecburiyetindeyiz” dedi.
 
SAADET PARTISI KURUCU GENEL BASKANI VE ESAM GENEL BASKANI RECAI KUTAN, SEÇIME HAZIRLIK HAMLE TOPLANTISI’NDA PARTILILERE HITAP ETTI.
 
“Hakki her yerde en yüksek sesle biz söyleyecegiz”
Seçime Hazirlik Hamle Toplantisi’na katilan Saadet Partisi Kurucu Genel Baskani ve ESAM Genel Baskani Recai Kutan, siyasi yasamini ve merhum Milli Görüs Lideri Necmettin Erbakan ile hatiralarini anlatti.
 
‘MILLI GÖRÜSÇÜLERIN AKTIF BIR SEKILDE ÇALISMASI GEREKLI’
Recai Kutan geçmis seçim dönemlerinden birinde yasadiklarini anlatarak, “Memleketim Malatya’da bir seçim dönemiydi o dönemde ben milletvekili adayiydim. O zaman bütün organizasyonu merhum Oguzhan Asiltürk Bey ile birlikte yaptik.
Özellikle nispeten yüksek nüfuslu beldeleri adim adim dolasip dogruyu anlatmak, ‘Hak geldi batil zail oldu’ prensibimizi anlatmak üzere bir çalismanin içerisine girdik. Bir beldeye gitmistik o belde nispeten yüksek nüfusa sahip bir beldeydi
. Biz o dönem gidip anlattik.
Birisi dedi ki buraya sizden önce iki tane genç geldi.
Sizin burada anlattiklarinizi anlattilar ve bizi ikaz ettiler. Sadece kendiniz için degil çocuklariniz ve torunlariniz için bunlara dikkat edin dediler. Belli bir müddet sonra kimler oldugunu anladik. O dönemde ortaögretimde çalisan ögretmenler kendi aralarinda bir organizasyon yapmislar belde belde gezerek bizim anlatacaklarimizi anlattiklarini ögrendik. Bunu sunun için söylüyorum bazilari bunlar Milli Görüsçüdür diyorlar ya demeleri yetmez. Içine girerek, aktif bir sekilde çalismak gerekmektedir” dedi.
 

Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu’nun baskanliginda gün boyu süren programda genel baskan yardimcilarinin yani sira Siyasal Iletisim Uzmani Dr. Ibrahim Uslu, ‘Seçmen Davranislari’,  Iletisim Uzmani Onur Tugman, ‘Etkili ve Dogru Iletisim’, Doç. Dr. Musa Öztürk ise ‘Ekonomi ve Seçimler’ konulu sunumlar gerçeklestirdi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °