TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili Ali Özkaya Afyonkarahisar’da ziyaretlerine devam ediyor

Teknoloji ve Sanayi Bakani Mustafa Varank’in ilimiz ziyaretine eslik eden Özkaya, heyetle birlikte TEKNOFEST alaninda incelemelerde bulundu.

Siyaset 15.08.2022 11:25:26 0
TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili  Ali Özkaya Afyonkarahisar’da ziyaretlerine  devam ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili  Ali Özkaya Afyonkarahisar’da ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor, sorunlara yerinde çözüm üretiyor.

“Özkaya Çalismalarina Devam Ediyor”

Afyonkarahisar’in Sultandagi ilçesinde programlarina baslayan Milletvekili Özkaya, burada Sultandagi Tarim Degerlendirme Toplantisinda çiftçiler ile bir araya gelerek, üreticilere Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan gönderilen 25 milyon liralik zirai don destegine iliskin bilgilendirmelerde bulundu.

Buradan Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan düzenlenen Asure Etkinligine katilan Milletvekili Özkaya, Sinanpasa Akören Beldesi eski Belediye Baskani Mustafa  Duymus’un vefati nedeniyle, ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 

Teknoloji ve Sanayi Bakani Mustafa Varank’in ilimiz ziyaretine eslik eden Özkaya, heyetle birlikte TEKNOFEST alaninda incelemelerde bulundu.

 

Il Merkezi programlarinin ardindan Bolvadin Ilçesinde programlarini sürdüren Milletvekili Özkaya, Bolvadin’de partilileri ile birlikte Derekarabag, Ortakarabag, Büyükarabag köyleri ile Merkezde dügünlere ve toplantilara katilarak vatandaslar ile bir araya geldi.

Çobanlar ilçesine geçerek Seyitler Baraji 2. Etap YAS çalismalarini inceleyen Milletvekili, hastane alani ve Taskin Koruma tesisinde  de incelemelerde bulundu. AK Parti Çobanlar Ilçe Baskanligi ve Belediye Baskanligini ziyaret eden Milletvekili Özkaya, Sehit Halil Ibrahim Atasagun ve Cüneyt Tasyürek’inde ailelerini ziyaret etti. Milletvekili Özkaya, Çobanlar ilçesinde Göynük, Kale ve Akkoyun köylerini ziyaret ederek vatandaslarin sorun ve taleplerini dinledi.

Programlarina araliksiz devam eden Milletvekili Özkaya, Merkez Sülümenli ve Sülün beldelerini de ziyaret ederek, dügünlere katildi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskanliginda halk günü düzenleyen Milletvekili Özkaya,  burada yaklasik 100’e yakin vatandasi tek tek dinledi. Devaminda Esnaf ziyareti gerçeklestiren Milletvekili Özkaya,  Gebeceler ve Çavdarli Köylerini de ziyaret etti.

Ziyaretlerine iliskin açiklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “Halkimizin her an yanindayiz. Onlarin sorunlarini taleplerini dinlemekten çözüm üretmekten mutlu oluyoruz

. Özellikle son dönemde çiftçilerimizin ürünlerin alim fiyatlarina iliskin memnun olduklarini hasattan sonra gelirlerinin beklentilerin üzerinde oldugunu görüyoruz. Biz söylemistik, çiftçilerimiz üretsinler, borçlanip yine de eksinler demistik.

O gün bu sözümü anlamayanlarin bugün konusacak sözü yok. Allah’a sükür üreten çiftçilerimizin bu denli kazanmasi bizleri memnun ediyor.

Çiftçimiz kazaniyor, üretiyor, Türkiye kazaniyor” dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °