Vali Yardimcisi olarak göreve baslayan Dr. Mehmet Boztepe, Istanbul’a gidiyor.

Dr. Mehmet Boztepe Istanbul Bahçelievler Kaymakamligi’na atandi.

Gündem 12.08.2022 13:08:00 0
Vali Yardimcisi olarak göreve baslayan Dr. Mehmet Boztepe, Istanbul’a gidiyor.

Afyonkarahisar’da 4 yil boyunca görev yapan, Ayazini Köyü basta olmak üzere pek çok alanda hizmeti olan Vali Yardimcisi Dr. Mehmet Boztepe Istanbul Bahçelievler Kaymakamligi’na atandi.
1 Eylül 2018 tarihinde Afyonkarahisar Vali Yardimcisi olarak göreve baslayan Dr. Mehmet Boztepe, Istanbul’a gidiyor.
Görev süresi boyunca Ayazini Köyü basta olmak üzere pek çok alanda basarili çalismalara imza atan Boztepe,  görev süresi boyunca valilerin en güvendigi isimlerden oldu. Tecrübesi, bilgi birikimi ve halkin içinde olmasiyla sevilen bir isim olan Dr. Boztepe artik Istanbul Bahçelievler Kaymakami olarak görev yapacak. 


Dr. Mehmet Boztepe kimdir?
1972 yili Malatya dogumlu olup, Istanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü 1995 yilinda birincilikle mezun olmustur. 1995-1998 yillari arasi Abant Izzet Baysal Üniversitesinde ögretim görevlisi, 1998-2001 yillari arasinda Iktisat Bankasi, Show TV ve Cine 5 Grubunda müfettis olarak çalismistir. 
1999 yilinda Istanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kamu Yönetimi alaninda yüksek lisans yapmis olup, tez konusu “1982 Anayasasina Göre Cumhurbaskanligi ve Klasik Parlamenter Sistemden Sapmalar Çerçevesinde Analizi” dir.   
Ikinci yüksek lisansini Ingiltere'de Exeter Üniversitesinde “Public Policy and Public Management” alaninda tamamlamistir.

Tez konusu “The Political Dimension of Turkey and the Eu Relations Since 1980: Where Do Human Rights And Democratization Process Stand?” 
Doktora çalismasini ise 2013 yilinda Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Anabilim dalinda tamamlamistir.

Doktora Tez Konusu “Türk Idari Sisteminde Mülki Idare Amirligi” dir. 
Dr. Mehmet BOZTEPE’nin çesitli akademik dergilerde Idare ve Anayasa Hukuku üzerine yayinlanmis makaleleri bulunmaktadir.

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °