“Afyonkarahisar 2023 seçimlerinde üzerine düseni yapacaktir”

Birlik ve beraberlik içerisinde köylerimize yapilmasi gereken hizmetleri yapmaya çalisacagiz.

Siyaset 11.08.2022 17:52:06 0
“Afyonkarahisar 2023 seçimlerinde üzerine düseni yapacaktir”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, merkeze bagli köy muhtarlari, Toptancilar Hal esnafini, sel felaketinden etkilenen Bolvadin Ilçesine bagli Kutlu Köyü ve Güney Köyü’nü ziyaret etti.

 

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Merkeze bagli köy muhtarlari ile bir araya geldi. Toplantiya Il Baskani Mehmet Kocacan, Baskan Yardimcisi Ahmet Kahveci, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Gün, Recep Yaman, Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal ve MHP Il Genel Meclisi Grup Baskanvekili ve Köylere Hizmet Götürme Birligi Üyesi Ahmet Zeki Ertük katildi. Toplanti da konusan Ertürk, “Geçtigimiz aylarda yapilan Köylere Hizmet Götürme Birligi seçimlerinde vermis oldugunuz desteklerden dolayi muhtarlarima tesekkür ediyorum

Birlik ve beraberlik içerisinde köylerimize yapilmasi gereken hizmetleri yapmaya çalisacagiz. Bugünde Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey ile beraberiz. Kendisine de toplantimiza katildigi için tesekkür ediyorum”

 

 

Köylere Hizmet Götürme Birligi seçimlerinde vermis olduklari desteklerinden dolayi muhtarlara tesekkür eden Milletvekili Taytak, “Köylere Hizmet Götürme Birligi seçimlerinde vermis oldugunuz büyük destek ile Il Genel Meclisi Grup Baskanvekilimiz Ahmet Zeki Ertük önemli bir görev üstlendi. Bundan sonraki süreçte baskanimiz elinden geldigince köylerimize yapilacak olan hizmetleri adaletli bir sekilde ulasmasini saglayacaktir. Dogdugunuz topraklarda doydugunuz yerde toplumla olan iliskileriniz sayesinde muhtarlik yaparak önemli bir görevi icra ediyorsunuz. Kendi bölgelerinize hizmet etmek için valimizle, kaymakamimizla, milletvekillerimizle, meclis üyesi arkadaslarimizla birebir temas halindesiniz. Bende muhtar çocuguyum bende muhtarligin önemini bilirim. Milliyetçi Hareket Partisi olarak muhtarlarimiza sevgi ve saygi ile baktik, bakmaya da devam ediyoruz. Afyonkarahisara yapilacak olan her hizmette yaninizdayiz”

 

 

2023 yilinda yapilacak olan seçimlerinde önemine deginen Milletvekili Taytak, “Cumhur Ittifaki olarak köylere yapilacak olan eksikleri zaman içinde çözebiliriz. Ancak Allah korusun. Ülkemiz baska sikintilara düserse, yani adini beka diye ifade ettigimiz sikintilar yasarsa, ne köyümüz, ne yasadigimiz topraklarin bir anlami kalmaz. Geçmiste 15 Temmuzu yasadik. Bizim hainlere firsat vermememiz gerekir. Bu manada Afyonkarahisarin kendi üzerine düseni yapacagina inaniyorum. 2023 yilinda yapilacak Cumhurbaskanligi seçimlerinde Cumhurbaskanimiz Sayin Erdogan Beye destek vermenizi isteriz. Milletvekilligi seçimlerinde ise Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermenizi isteriz”

 

Taytak hal esnafini tek tek ziyaret etti

Milletvekili Taytak ve MHP heyetinin diger bir ziyaret duragi ise Toptancilar Hali esnafi oldu. Afyonkarahisar Yas Sebze Meyve Komisyonculari Birlik ve Dayanisma Dernegi Baskani Ali Çiloglu ile birlikte hal esnafini tek tek dolasan Taytak hayirli isler diledi. Baskan Çiloglu’ndan halden çikis meyve ve sebze fiyatlarini ögrenen Milletvekili Taytak, “Ulusal bazi tv kanallari Türkiye batiyor, çiftçi perisan diye haberler yapmalarinin amaci vatandasi galeyana getirmek, tahrik etmektir. Onlara bir görev verilmis onu uyguluyorlar” dedi. Baskan Çiloglu ise bu tür provokasyonlara gelmediklerini söyleyerek, islerinin yolunda olduklarini belirtti.  Merkez ziyaretlerinden sonra Bolvadin ilçesine geçen Taytak, sel felaketinden etkilenen Kutlu Köyü ve Güney Köyü’nü ziyaret etti.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °