Vatandas da AKP gibi ihtiyat bütçesinden harciyor

Eksiden yarini düsünüp tasarruf yapilirdi. Hazira dag dayanmaz derler; ne yazik ki vatandas da AKP gibi ihtiyat bütçesinden harciyor

Siyaset 11.08.2022 17:45:26 0
Vatandas da AKP gibi ihtiyat bütçesinden harciyor

 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, hayat pahaliliginin vatandasin belini büktügünü söyleyerek, "Kimsenin huzuru yok

Eksiden yarini düsünüp tasarruf yapilirdi. Hazira dag dayanmaz derler; ne yazik ki vatandas da AKP gibi ihtiyat bütçesinden harciyor" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Evciler Ilçesi ile ilçeye bagli Gökçek ve Barakli köylerinde esnaf, vatandaslar ve üreticilerle bir araya gelerek sikintilari yerinde dinledi. Milletvekili Köksal'a ziyaretlerinde CHP Evciler Ilçe Baskani Çetin Aytekin ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri eslik ettiler.

BIZ BAZILARI GIBI MECLIS TATIL OLUNCA DEGIL, HER ZAMAN SAHADAYIZ…

Milletvekili Burcu Köksal, "Biz tüm CHP Milletvekilleri olarak sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatil döneminde degil her zaman 12 ay boyunca vatandaslarimizla iletisimi kuvvetlendirmeye, dertlerini ve taleplerini dinlemeye devam ediyoruz.

Bazilari gibi yazin ‘TBMM tatile girdi bizde sahadayiz’ diye göstermelik pozlar verip basin açiklamasinda bulunmuyoruz." seklinde konustu.

 

"Evciler'in merkezi ve köylerinde vatandasin belini hayat pahaliligi bükmüs." diyen Köksal, "Kimsenin huzuru yok. Eksiden yarini düsünüp tasarruf yapilirdi; simdi ise sabit gelirlinin maasi 3-4 saat içinde kira ve borçlara gidiyor. Çiftçi, uzun vadeli borçlanarak aldigi hammaddeyi karsiliyor. Isverenin durumu da farkli degil. Yüksek enflasyon, yüksek hammadde fiyati ve yüksek akaryakit, ekonomide üretimi adeta eritmis. Hazira dag dayanmaz derler; ne yazik ki vatandas da AKP gibi ihtiyat bütçesinden harciyor." dedi.

AKP TÜRKIYE GENELINDEKI TUTUMUNU BARAKLI KÖYÜNDE DE GÖSTERMIS..!

Barakli Köyü'nde 3 yildir su sikintisi yasandigini belirten Köksal, "Evciler'de gördügümüz manzara bu kadarla da sinirli degil. Yil 2022, Cumhuriyet'in kurulusunun 100'üncü yilina bir yil kalmis.

Evciler'in Barakli Köyü hâlâ su sikintisi çekiyor. 3 yildir su sorunu yasayan köylüler, son 3 ayda susuzluktan çamasir ve bulasik bile yikayamiyor. AKP'li yetkililer, sorunu çözmek için söz vermisler. Iktidar, Türkiye genelindeki tutumunu Barakli'da da göstermis

. Söz verdikten sonra sözü unutmus. Peki ne yapmis? Muhtari para toplayamamakla, köylüyü israfla suçlamis. Aymazligin bu kadari ancak kasitla olur. Ne var ki geliyoruz. Yapilacak ilk seçimde halkin iktidarini kuracagiz

Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu, vatandasin umudu olmustur

. Çözümlerimiz ve kadrolarimiz hazir. Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemize mutluluk getirecek." diye konustu.

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °