M.H.P Il Baskani Mehmet Kocacan, haftalik basin toplantisinda gündemi degerlendirdi

Zaferin kazanildigi topraklarda Cumhuriyetin kuruldugu Afyonkarahisar’da bu ayi sanli bir sekilde yasatiriz ve yasariz

Siyaset 11.08.2022 15:07:00 0
M.H.P Il Baskani Mehmet Kocacan, haftalik basin toplantisinda gündemi degerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, haftalik basin toplantisinda gündemi degerlendirdi. Kocacan, “Dün aksam saatlerinde Hava Meydan Komutanligina ait egitim uçagin, uçus esnasinda zorunlu inis yaparak düsmesi sonucu Allahtan herhangi bir can kaybinin yasanmamasi sevindirici olmustur. Pilotumuza ve genç stajyer ögrencimize geçmis olsun diliyorum”   

 

“Odalarimizla birlikte ilimizin gelismesi için çalisacagiz”

Il geneline yapilan ziyaretleri degerlendiren Baskan Kocacan, “Milliyetçi Hareket Partisi Il teskilati olarak Afyonkarahisar genelinde ziyaretlerimiz devam ediyor. Oda ve federasyon seçimlerinden sonra Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey ile yeni seçilen ve güven tazeleyen oda baskanlarimiza hayirli olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaretlerde oda baskanlarimiz, kendi odalari ile ilgili talep ve isteklerde bulundular.

Bizlerde bunlarin yerine getirilmesi konusunda çalismalarda bulunmaya devam ediyoruz.

Kim seçim ile bir yere gelmisse omuz omuza verip hem odalarimizin hemde Afyonkarahisarimizin gelismesi noktasinda Milliyetçi Hareket Partisi olarak elimizden gelen destegi verdik, vermeye de devam edecegiz”

 

“Agustos ayi dolu dolu geçecektir”

Kocacan, “Gelisen ve büyüyen Türkiye’de, gelisen ve büyüyen ilimiz var. Afyonkarahisar Valiligimiz ve Afyonkarahisar Belediyemiz, Afyonkarahisar’in 100. yilinda 100 etkinlik ile çiktigi bu yolda TEKNOFES’in insansiz hava araçlari etabinin ilimizde yapilmasi büyük bir kazanim olmustur.

Böylesine büyük fuarlarin ilimizde yapilmasi tanitim için önemli çalismadir. Afyonkarahisar’in 100. yilinda Agustos ayi yani zafer ayi dolu dolu geçecektir.

Zaferin kazanildigi topraklarda Cumhuriyetin kuruldugu Afyonkarahisar’da bu ayi sanli bir sekilde yasatiriz ve yasariz”

 

“Cem Evlerine yapilan saldirilari kiniyoruz”

Ankara ilinde 3 ayri yerde Cem Evlerine yapilan saldiriyi da kinayan Baskan Kocacan, “Haci Bektas-i Veli Kültür Dernekleri ve Federasyonunu ziyaret ederek kendilerine geçmis olsun temennisinde bulunduk. Cem Evinde canlarimiz ile bir süre sohbet ettik.

Federasyon baskanimizin bizden istekleri oldu. Milletvekilimiz çözmek için yerinde girisimlerde bulundu. Ankara’da 3 ayri nokta da yapilan saldiriyi tekrar kiniyorum. Bu tür provakosyanlara izin vermeyecegiz.”

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °