IYI PARTI ILÇE BASKANLARI TOPLANTIDA BIR ARAYA GELDI

Bugün IYI Parti olarak daha güçlü bir sekilde iktidar yolunda yürüyoruz. Parlamenter sisteme geçerek halkimiza nefes aldiracagiz

Siyaset 9.08.2022 18:31:51 0
IYI PARTI ILÇE BASKANLARI TOPLANTIDA BIR ARAYA GELDI

 

  IYI Parti Afyonkarahisar ilçe baskanlari, IYI Parti Il baskani Muhammet Misirlioglu’nun baskanliginda IYI Parti Afyonkarahisar  Il Baskanligi’nda bir araya geldi.

Il Baskani Muhammet Misirlioglu baskanliginda gerçeklesen toplantiya Il Sekreteri Tevfik Sari da istirak etti. Ilçe baskanlarinin katildigi toplantida il ve ilçelerdeki sorunlar görüsülerek fikir alisverisinde bulunuldu.

Baskan Misirlioglu, toplantida yaptigi konusmada; “ IYI Partimiz halkimizin büyük ilgi ve destegi ile büyümeye devam ediyor

. En büyük sorun ekonomi ve yoksullasma.

Türkiye, çok büyük potansiyeli olan, güçlü bir ülke.

Ülkemizin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok.

Sorunlarimizi çözmek için ihtiyacimiz olan her seye sahibiz. Insallah Afyonkarahisar’da da IYI Partimiz birinci parti ve iktidar partisi olacaktir. Bugün IYI Parti olarak daha güçlü bir sekilde iktidar yolunda yürüyoruz. Parlamenter sisteme geçerek halkimiza nefes aldiracagiz

. Ülkemiz zor günler içerisinde. Piyasalara hakim olamayan bir iktidar ülkemizi karanliga sürüklemektedir. Halkimiz artik yeter diyor.

Yirmi yildir ülkeyi getirdikleri durum ortada. Halkimiza bir söz verdik. Bize olan güvenlerini mahçup etmemek için gece gündüz çalismaliyiz.

En büyük görev sizlere düsüyor. Gençlerimizin gelecegi için, emeklilerimiz için, çalisan isçilerimiz için umut IYI Parti’dir. Bu bilinç ile çalismalariniza hiz verin.

Genel Merkezimizin talimatlari dogrultusunda eksiklerimizi en kisa sürede tamamlamaliyiz. Seçim ne zaman yapilirsa yapilsin yarin seçim olacakmis gibi eksikliklerimizi tamamlamaliyiz.

IYI Parti iktidar yolunda kosar adim yürürken bulanik suda balik avlayanlara itibar etmeyin.

Biz birlik ve beraberlik içerisinde insallah IYI Partimizi iktidar, Genel baskanimiz Sayin Meral Aksener’i de Basbakan yapacagiz” diye ifade etti.

Tüm Ilçe baskanlari adina söz alan Bolvadin IYI Parti Ilçe Baskani Süleyman Toker “ Tüm ilçe baskanlarim adina ortak kararimiz olarak söz almak istedim. Partimizi ve Il Baskanimiz Sayin Muhammet Misirlioglu’nu itibarsizlastirmak adina yapilan asparagas haberlere tüm ilçe baskanlari olarak siddetle karsi çikiyoruz.

Basta Sayin Genel baskanimiz Meral Aksener olmak üzere, Il Baskanimiz Sayin Muhammet Misirlioglu göreve geldikleri günden bugüne gecesini gündüzüne  katarak ilimizde ve ilçelerimizde ayri ayri her sorunu çözmek için canla basla çalismalarina hepimiz sahidiz.

Bu çalismalari sekteye ugratmak amaciyla yapilan ve teskilatimizi yipratmak maksadiyla yapilan asilsiz saldirilar karsisinda Genel Baskanimiz Sayin Meral Aksener’in, Il Baskanimiz Muhammet Misirlioglu’nun ve il yönetimimizin sonuna kadar arkasindayiz.

Hedefimiz IYI Partimizi Afyonkarahisar’da , tüm ilçelerimizde birinci parti ve Genel Baskanimizi Basbakan yapmaktir.

Bu dogrultuda tüm ilçe baskanlari olarak kavli karar iktidar slogani ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Ilçe teskilatlarinin çalismalarinin degerlendirilmesi sonrasi IYI Parti Ilçe Baskanlari dilek ve temennilerini dile getirdiler.

Toplanti, hatira fotografinin çekilmesi ile sona erdi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °