Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, oda baskanlarina hayirli olsun ziyaretlerine devam ediyor.

Milletvekili Taytak günün son ziyaretini ise Sebzeciler Odasi Baskani Veysel Gök ve Madeni Sanatkarlar Odasi Baskani Mustafa Yilmazaslan’a gerçeklestirdi.

Gündem 9.08.2022 18:26:28 0
Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, oda baskanlarina hayirli olsun ziyaretlerine devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, oda baskanlarina hayirli olsun ziyaretlerine devam ediyor.

Milletvekili Taytak ve MHP heyeti, Bakkallar Odasini, Ayakkabicilar Odasini, Soförler Odasini, Berberler Odasini, Kasaplar Odasini, Sebzeciler Odasini ve Madeni Sanatkârlar Odasini ziyaret etti.

 

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a oda baskanlari ziyaretlerinde, Il Baskani Mehmet Kocacan, Teskilatlardan Sorumlu il Baskan Yardimcisi Ahmet Kahveci, Il Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Gün, Recep Yaman, Engin Deniz eslik etti.

Milletvekili Taytak ilk olarak Bakkal Odasi Baskani Cengiz Üstün ve yönetimini ziyaret etti.

 

Üstün, “Afyon milletvekilimiz olarak sizinle gururlaniyoruz”

 Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Cengiz Üstün, “Öncelikle yapmis oldugunuz ziyaretten dolayi tesekkür ediyorum. Kayitli 23 bin esnafimiz var. Kapimizi esnafa açtik hemen sahaya indik. Siyasi partiler olarak sizlerde hep sahadasiniz.

Bizler yasadigimiz sikintilari sizlere aktarmak suretiyle çözüm noktasinda talep ve isteklerimiz olacak.

Bizler sivil toplum örgütü olarak siyasetinde içindeyiz.

Sizlerin çalismalarini yakindan takip ediyorum. Afyon milletvekilimiz olarak sizinle gururlaniyoruz. Çaliskanliginiz, sahada olmaniz ve her seferinde bizlerin yanimizda olmaniz bizleri son derece mutlu etmektedir” dedi. Ziyaretin sonunda Baskan Üstün Milletvekili Taytak’a günün anisina hediye takdim etti.

 

Karatas  “Afyonkarahisar’a vermis oldugu deger hakikaten takdire sahandir”

MHP heyeti daha sonra Ayakkabicilar Odasi Baskani Sükrü Kostak ve Soförler Odasi Baskani Ibrahim Karatas’i ziyaret etti. Ziyarette konusan Oda Baskanlari, “Sayin Milletvekilimizin Afyonkarahisar’a vermis oldugu deger hakikaten takdire sahandir

. Ne zaman kendisine bir talep ile gitsek mutlaka ilgilenmistir. Ne zaman arasak telefonlarimiza cevap vermistir.

Odamiza göstermis oldugu ilgiden dolayi kendisine tekrar tesekkür ediyoruz” dedi.

 

Uygur, “Vekilimiz her zaman yanimizda olmustur”

Milletvekili Taytak daha sonra Berberler ve Kuaförler Odasi Baskani Suat Uygur ve Kasaplar Odasi Baskani Ibrahim Yörük’ü de ziyaret ederek hayirli olsun temennisinde bulundu.

Oda Baskanlari, “Sayin vekilimiz gerek ilimiz gerekse odalarimizin yasadiklari sorunlar ile yakindan ilgilenmektedir. Milletvekili seçildigi günden itibaren Afyonkarahisar için Ankara’da yogun bir mesai de oldugunu yakindan takip etmekteyiz

. Simdiye kadar yaptigi çalismalarla ilimize önemli katkilari bulunmustur.

Oda baskani olarak bizlerin talep ve istekleri dogrultusunda her zaman yanimizda olmustur. Ziyaretinden dolayi tekrar tesekkür ediyoruz” dedi.

Milletvekili Taytak günün son ziyaretini ise Sebzeciler Odasi Baskani Veysel Gök ve Madeni Sanatkarlar Odasi Baskani Mustafa Yilmazaslan’a gerçeklestirdi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °