Millet Vekili Taytak’tan oda baskanlarina ziyaret.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, oda baskanlarina hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Siyaset 8.08.2022 15:46:56 0
Millet Vekili Taytak’tan oda baskanlarina ziyaret.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, oda baskanlarina hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Oda Baskanlari, esnaflara simdiye kadar vermis oldugu desteklerinden dolayi Milletvekili Taytak’a tesekkür etti.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Il Baskani Mehmet Kocacan, Teskilatlardan Sorumlu il Baskan Yardimcisi Ahmet Kahveci, Belediyelerden Sorumlu Il Baskan Yardimcisi Dogan Simsek, Il Sekreteri Beytullah Bostanci, Sivil Toplum Kuruluslari Sorumlu Il Yönetim Kurulu Üyesi Osman Gürisik, Mustafa Gün, Recep Yaman, Merkez Ilçe Bsk Fahri Fevzi Kartal ve Merkez Ilçe yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluslarini ziyaret etti.

 Sayar ve yönetimine hayirli olsun ziyareti

Milletvekili Taytak ve MHP heyeti ilk olarak Serbest Mali Müsavirler Odasi Baskani Erdal Sayar ve yönetimine hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Sayar, oda çalismalari hakkinda bilgiler verdi. Sayar, “Geçtigimiz aylarda yapilan genel kurul ile yeniden baskanliga seçildik. Üyelerimize en iyi hizmeti sunmak için yönetim olarak elimizden gelen çalismayi verecegiz.

Odamizin yaklasik 500 üyesi bulunmaktadir. Ziyaretinizden dolayi tekrar tesekkür ediyorum” dedi.

 Oda baskanlarindan Taytak’a tesekkür

Milletvekili Taytak ve MHP heyeti daha sonra Giyimciler Odasi Baskani Hüseyin Karnibüyük ve Elektriçiler Odasi Baskani Mehmet Karagöz’e hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili seçildigi günden itibaren esnafin her zaman yaninda olan Milletvekili Taytak’a tesekkür eden oda baskanlari, “Milletvekili Taytak’in ve MHP heyetinin yapmis oldugu ziyaretlerinden dolayi tesekkür ederiz.

Vekil  her zaman esnafin yaninda olmustur ve olmaya devam etmektedir. Kendisine esnafimizin sikintilarini her zaman iletme imkani bulmaktayiz.

Ankara’da bizim sesimiz olmustur.

” MHP heyeti son olarak Agaç Isleri Odasi Baskani Suat Diler ve Tüm emekliler Dernegi Baskani Bekir Döner’i ziyaret etti.

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °