Bolvadin’de spor egitimleri hiz kazandi

Muazzam bir yer, Spor yapmayi sevmeyen bir insan bile buraya geldiginde tesvik olup spor yapmaya baslar.

Spor 8.08.2022 15:10:00 0
Bolvadin’de spor egitimleri hiz kazandi

 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde hizmet veren Bolvadin Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tesislerinde spor egitimleri hiz kazandi. Yenilenen tesisleri ile Bolvadin ilçesinde artan spor faaliyetlerinde gençler; futbol, basketbol, doga yürüyüsü ve jimnastik sporunu uzman egitmenler esliginde ögreniyor.

“Bolvadin Sihirli Bir Degnek Degmis Gibi Muazzam Bir Tesise Kavustu”

Bolvadin’deki tesisin muazzam bir yer oldugunu vurgulayan Horan GSK Teknik Direktörü Ibrahim Akbal: “ Gençlerin saglikli yetismesi için ve gençligi tehdit eden bütün unsurlarin ortadan kaldirilmasi için en gerekli seylerden bir tanesi spor. Sporu

n da saglikli yapilmasi için en gerekli argüman da tesis. Muazzam bir yer, Spor yapmayi sevmeyen bir insan bile buraya geldiginde tesvik olup spor yapmaya baslar.

Eskiden burada çimi zarar görmüs ve saglikli bakima alinamayan bir tesis vardi.

Tribünleri de böyle degildi, akustigi ve konjonktürü de böyle degildi. Bolvadin sihirli bir degnek degmis gibi muazzam bir tesise kavustu” ifadelerini kullandi.

Öte yandan Bolvadin Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü bünyesindeki tesislerde; futbol, basketbol, jimnastik, kick boks, dagcilik, trekking, ve folklor kurslarini ücretsiz bir sekilde alan gençler memnuniyetini dile getirdi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °