Minikler illüzyon, kukla ve animasyonlara büyük ilgi gösterdi.

Sosyal Tesislerde gerçeklestirilen Sünnet Söleniyle çocuklar eglencenin tadina vardi.

Yasam 8.08.2022 11:52:37 0
Minikler illüzyon, kukla ve animasyonlara büyük ilgi gösterdi.

 

Emirdag Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsaminda düzenlenen sünnet söleniyle onlarca çocugun yüzünü güldürdü.

Emirdag Belediyesi uzun bir aradan sonra bu sene gerçeklestirilen sünnet söleniyle 50 çocugun sünnet masraflarini üstlenerek sünnet kiyafetleri ve sürpriz oyuncaklarla çocuklari sevindirdi.

Sölen öncesinde Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu sünnet olan çocuklar ve aileleriyle Tas Konak Restoran'da düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya geldi.

Ardindan Sosyal Tesislerde gerçeklestirilen Sünnet Söleniyle çocuklar eglencenin tadina vardi. Minikler illüzyon, kukla ve animasyonlara büyük ilgi gösterdi.

 

Sölende yerel sanatçilar Hamza Halaç, Faki Edeer , Mithat Sezer, Kadir Köroglu sahne alirken; misafirler Türkülerin yeni yüzü Yunus Kosar'in türkülerine eslik ederek gönüllerince eglendiler.

Baskan Koyuncu, Sünnet Söleninde çocuklar ve aileleriyle yakindan ilgilendi. Baskan konusmasinda “Can senligi göz aydini yavrularimizin gelecege bir adim daha attiklari bu güzel günü hep beraber yasiyoruz.

Insallah bu sölen bir örnek olur ve bundan sonraki zamanlarda da büyük masraflar edilerek yapilan sünnet dügünleri yerine belediyemizin yaptigi toplu sünnet söleninde bu mutlulugu birlikte paylasiriz.

Tabi burada en büyük tesekkürü anne babalarimiz hak ediyor.

Gelecekte bizlere en iyi askerleri, en iyi babalari, ülkemize en iyi hizmet edecek insanlari yetistirdikleri için her birine ayri ayri tesekkür ediyorum

. Ve bir tesekkür de sünnet merasimi için fedakarlik gösteren hayirsever hemsehrilerime ediyorum."

ifadelerini kullandi. Ardindan sahne alan sanatçilara hediye takdiminde bulunan Baskan Koyuncu sölene katilan vatandaslara tesekkür etti.

Sünnet Sölenine Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, Gömü Belediye Baskani Hakki Tekin, AK Parti Ilçe Baskani Erkan Karakus miniklerin aileleri ve çok sayida vatandas katildi.

Sünnet Söleni çekilen hatira fotograflariyla son buldu.

Afyon HABERI


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °