Sorunlar Devlet Su Isleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca’yi ziyaret ederek ilettik.

Milletvekili Taytak, Genel Müdür Akca’ya Afyonkarahisar mermerin yaptirmis Türk bayragi motifli mermer hediye etti.

Siyaset 7.08.2022 20:08:37 0
Sorunlar  Devlet Su Isleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca’yi ziyaret ederek ilettik.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Devlet Su Isleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca’yi ziyaret ederek ilimizdeki sulama sistemleri ve yapim asamasindaki göletlerle ilgili istisarelerde bulundu.

 

Geçtigimiz hafta boyunca Afyonkarahisar genelinde bir dizi ziyaretlerde bulunan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ziyaretlerde MHP’li belediye baskanlarinin ve vatandaslarin DSI ile ilgili yatirimlari konusunda istek ve talepleri Devlet Su Isleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca’yi ziyaret ederek iletti.

 

Talepleri Genel Müdür Akca’ya ilettik

Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette konusan Milletvekili Taytak, “Devlet Su Isleri Genel Müdürlügü ilimizde önemli derece yatirimlar yapmistir ve yapmaya devam etmektedir.

Geçtigimiz hafta boyunca Afyonkarahisar genelinde yapmis oldugumuz ziyaretlerde hem belediye baskanlarimiz hemde yöre halki bize DSI ile ilgili istek ve taleplerde bulundu.

Ilimizdeki sulama sistemleri ve yapim asamasindaki göletlerin tamamlanmasi için Devlet Su Isleri Genel Müdürü Sayin Prof. Dr. Lütfi Akca ile istisarelerde bulunduk. Insallah yakin bir zamanda taleplerimiz ile ilgili çalismalar yapilacaktir.”

Ziyaret sonunda Milletvekili Taytak, Genel Müdür Akca’ya Afyonkarahisar mermerin yaptirmis Türk bayragi motifli mermer hediye etti.

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °