DEVA PARKTA ETKINLIGI DÜZENLENDI.

Afyonlu vatandaslarimiza DEVA Partisi'ni ve Genel Baskanimiz Ali Babacan'i anlatmaya devam edecegiz.

Siyaset 5.08.2022 11:00:00 0
DEVA PARKTA ETKINLIGI  DÜZENLENDI.

DEVA PARKTA ETKINLIGI KAPSAMINDA FUAR ALANINDA VATANDASLARIMIZLA BULUSTUK

 Demokrasi ve Atilim (DEVA) Partisi Afonkarahisar Il Baskanligi, DEVA Partisi Genel Merkez Halkla Iliskiler Baskanliginin Türkiye genelinde eszamanli olarak uyguladigi DEVA Parkta Etkinligini Fuar Alani Piknik alaninda gerçeklestirdi.

DEVA Partisi  Il Baskani Kadir Daylik ve beraberinde Nevzat Arslan, Aysen Deniz, Ayse Arslan,  Selçuk Altintug, Burak Açikgözoglu , Necmettin Çoban , Ercan Eksi , Kazim Çelikkol , Ahmet Kizik , Ahmet Çakar ve Ali Sensoy dan olusan partililerle Fuar Piknik Alaninda , DEVA Partisi eylem planlari brosürleri dagitimi yaparak, vatandaslarla bulustu.

DEVA PARTISI YARININ TÜRKIYESININ KURUCU AKTÖRÜDÜR.

DEVA Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Kadir Daylik yaptigi açiklamada, "Genel Merkez Halkla Iliskiler Baskanligimizin Türkiye'mizin bütün illerinde organize ettigi DEVA Parkta programimizi, bizde Afyonumuzun farkli noktalarinda gerçeklestirmeyi planliyoruz.

Bu aksam Afyonkarahisar Il Baskanligi olarak Fuar piknik alaninda vatandaslarimizla bulustuk.

Partimiz politikalarindan bahsediyoruz.

Seçimlerden sonra Insallah iktidara geldigimizde ilk 90 günde ve 360 günde neler yapacaklarimizdan bahsediyoruz. Hemen hemen hepimiz siyasete ilk defa DEVA Partisinde basladik. Hep birlikte laf degil is üreten farkli bir siyasi anlayis insa ediyoruz.

Diger siyasi partilerden DEVA Partisini ayiran en belirgin özellikte budur.  Siyaseti meslek olarak görmeyerek,  gelecege umutla bakan bireyler olarak kararli adimlarla ilerliyoruz.

Yapilan tüm etkinliklerin sonucunda yüzlerce hatta binlerce Afyonlu vatandaslarimizla ile temas kurmayi hedefliyoruz.

Vatandaslarimizin hem Genel Baskanimiz Sn. Ali Babacan’a hem de Deva Partisi kadrolarina ilgisinin ve güvenin tam olmasi bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Seçimden önceki son yaz düsturu ile tüm yaz sezonu boyunca sahada olacagiz

.  Afyonlu vatandaslarimiza DEVA Partisi'ni ve Genel Baskanimiz Ali Babacan'i anlatmaya devam edecegiz.

 

Afyon HABERI


Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °