Afyonkarahisarli tekvandocular Türkiye Sampiyonasi yolunda

Ümitler Türkiye Taekwon-do il seçmesinde dereceye giren sporcular Sinop’ta düzenlenecek olan Türkiye Sampiyonasi’na gitmeye hak kazandi.

Spor 3.08.2022 13:47:00 0
Afyonkarahisarli tekvandocular Türkiye Sampiyonasi yolunda

Afyonkarahisarli tekvandocular Türkiye Sampiyonasi yolunda

Afyonkarahisar Prof. Dr. Veysel Eroglu Spor Salonunda düzenlenen Ümitler Türkiye Taekwon-do il seçmesinde dereceye giren sporcular Sinop’ta düzenlenecek olan Türkiye Sampiyonasi’na gitmeye hak kazandi.

Düzenlenen Taekwon-do müsabakalarinda; ümit bayanlar kategorisinde 46 kg’da Melike Ersoy, 49 kg’da Emine Ceren Durmus, 53 kg’da Sila Gürel, 57 kg’da Narin Nisa Kaya, 73 kg’da Sultan Cengiz birinci oldu. Yildiz erkekler kategorisinde; 54 kg’da Murat Yonga, 58 kg’da Muhammet Tuna, 63 kg’da Mete Saraç, 68 kg’da Mücahit Mehmet Ari, 80 kg’da Harun Hasbi Mescioglu,87 kg’da ise Muhammet Kilinç birinci oldu.

Taekwon-do il seçmelerine iliskin olarak konusan Afyonkarahisar Taekwon-do Il Temsilcisi Ismail Bulduk: “ Ümitler il birinciligi yapiyoruz. Alti kulüpten 10 kadin 10 erkek sporcu katildi. Müsabakalarda birinci ve ikinci olanlar Sinop’ta yapilacak olan Ümitler Türkiye Sampiyonasi’na katilacaklardir. Tüm sporcularimiza basarilar dileriz” ifadelerini kullandi.

Müsabakalar sonucunda birinci ve ikinci olan sporcular; Sinop’ta düzenlenecek olan Ümit Milliler Türkiye Sampiyonasi’na gitmeye hak kazandi.

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °