AFYONKARAHISAR, KAPALI SPOR SALONUNA KAVUSUYOR

Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan Sahipata Mahallesi'nde yapimina baslanan Kapali Spor Salonu'nun insaat çalismalari tüm hiziyla sürüyor.

Spor 1.08.2022 16:20:00 0
AFYONKARAHISAR, KAPALI SPOR SALONUNA KAVUSUYOR

 

Spora ve sporcuya yaptigi yatirimlarla Türkiye'ye örnek olan Afyonkarahisar Belediyesi, bu alandaki çalismalarina devam ediyor.

Salon sporlarina ev sahipligi yapacak çocuklarimiz ve gençlerimizin yurt içi ve yurt disindan sporcularimizin faydalanabilecegi çesitli karsilasmalarin yapilacagi Sahipata Kapali Spor Salonu'nda ikmal çalismalari devam ediyor.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan Sahipata Mahallesi'nde yapimina baslanan Kapali Spor Salonu'nun insaat çalismalari tüm hiziyla sürüyor.

Sehrimizi futbol ve salon sporlarinda turnuva ve kamp merkezi haline getirmek için önemli projelere imza atan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Sahipata Mahallesi'ne modern bir Kapali Spor Salonu kazandiracak.

Antrenman salonlari ile birlikte bin 500 seyirci kapasiteli tesis; futsal, voleybol ve hentbol gibi salon sporlarina ev sahipligi yapacak.

Tesislerde çok amaçli kapali spor salonunun yani sira, fitness salonu, antrenman alanlari, idari alanlar ve aktivite alanlari bulunuyor. Yaklasik 3 bin 300 metrekare alan üzerine insa edilen tesis Afyonkarahisar'in spor turizminde gelismesi adina önemli bir rol üstleniyor. 

Gençlerin birçok spor dalini ayni anda yapmalarini saglayacak tesis, gelecegin milli sporcularinin yetismesi için bir baslangiç noktasi olacak.

Vatandaslarin ve bölgenin ihtiyaçlarini dogru analiz ederek yatirimlarini sürdüren Belediyemiz, vizyon projelerden birini daha hayata geçirmek adina süratle çalisirken Kapali Spor Salonunun Ekim ayinda hizmete alinmasi hedefleniyor.

"SPORA TAM DESTEK"

Insa alanina giderek çalisanlari ziyaret eden Baskanimiz yapilan çalismalari da yerinde inceledi.

Çesitli spor yatirimlari ve etkinlikleri gençlerin hizmetine sunmaktan dolayi büyük bir mutluluk duyduklarini dile getiren Belediye Baskan Mehmet Zeybek, "Bizim en önemli önceliklerimizden birisi de gençlerimizin spor yaparak gelecege yürümeleridir. Iyi bir vatandas olma noktasinda manevi deger edinebilmelerinin basinda spor geliyor. O bakimdan sporu çok önemsiyoruz, halka spor yaptirmayi, gençlere spor yaptirmayi çok önemsiyoruz.

Tesislesme noktasinda böyle birçok sporun ayni anda yapilabilecegi, farkli faaliyetlerin yapilabilecegi salonlari hizmete almak için çalismalar yapiyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanligimizla birlikte is birligi yaparak gençlerin kullanabilecegi, sportif açidan kendilerini gelistirebilecegi, spor yapabilecegi güzel bir tesisi kisa zamanda faaliyete alacagiz. Gençlik ve Spor Bakanimiz Mehmet Muharrem Kasapoglu'nun destekleriyle yeniden yapimina basladigimiz Sahipata Spor Salon'undaki çalismalari AK Parti Milletvekilimiz Ali Özkaya ve parti teskilatimizla birlikte yerinde inceledik

. Afyonkarahisar'imiza simdiden hayirli olmasini temenni ediyorum" dedi.

 

Afyon HABERI


Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °
Cuma 26 ° / 11.3 °