Saadet Partisi Merkez Ilçe 8. Olagan Kongresi Yapildi.

50 yildir neleri söylüyorsak bugün de ayni seyleri söylüyoruz.

Siyaset 1.08.2022 11:10:45 0
Saadet Partisi Merkez Ilçe 8. Olagan Kongresi Yapildi.

SAADET’TEN COSKULU KONGRE
Saadet Partisi Merkez Ilçe 8. Olagan Kongresi yogun bir katilimla gerçeklestirildi.

Kongreye Saadet Partisi Genel Baskan Yardimcisi Fatih Aydin, Bölge Sorumlusu ve GIK Üyesi Süleyman Tekbas, Ali Hazer, Afyonkarahisar eski Milletvekili Osman Hazer, Siyasi Partilerin, STK’larin Temsilcileri, partililer ve çok sayida vatandas katildi.

Istiklal Marsi’nin okunmasi ve Divan Baskanligi seçimiyle kongre baslarken faaliyet raporu ve hesap raporu okunarak önceki yönetim ibra edildi.

Seçime tek aday olarak katilan Hamza Gümüskanat konusmasinda “Afyonkarahisar’da hemsehrilerimiz geleceklerinden ümitsiz olmasin diye kapi kapi gezerek tüm mahalle, köy ve beldelerde sorunlara çözüm yollarimizi anlatmaya devam edecegiz.” dedi.

Il Baskani Karatas ise önceki Ilçe Baskani Hüseyin Ayva’ya ve yönetimine tesekkür ederek Önceki yönetimin zor zamanlarda bu görevi layikiyla yaptiklarini, bu Kongreyle birlikte yeni görev alacak Hamza Gümüskanat ve yeni yönetimin teskilat modeline uygun, planli ve programli çalisarak Saadet Partisi’ni iktidara getirecegine inandigini ifade etti.

Genel Baskan Yardimcisi Fatih Aydin ise sunlari söyledi;
“Saadet Partisi olarak ehliyete, liyakate ve istisareye önem veriyoruz.

50 yildir neleri söylüyorsak bugün de ayni seyleri söylüyoruz.

Vatandasimizin hakkinin yenmesine, ektigi mahsülden karsiligini alamamasina, isçimizin, emeklimizin açlik sinirinin altinda bir maasla çalismasina razi gelemeyiz.

Bizim istegimiz egitimde, adalette, tarimda ve hayvancilikta sistemin degismesi, sahislara degil ilkelere bagli kalinmasi. Afyonkarahisar teskilatimiz bu ilkeleri vatandasimiza anlatmaya devam edecek ve milletimizle beraber kardesligi, adil devleti ve adil paylasimi yeniden tesis edecegiz.

Kongreyle birlikte görev alan yeni yönetimi tebrik ediyor sizleri muhabbetle selamliyorum..”

Partiye katilan üyelere kongre sonunda katilim rozetleri Fatih Aydin ve Süleyman Tekbas tarafindan takdim edildi.

Kongre sonunda katilan delegelerin tamaminin oyunu alan Hamza Gümüskanat Ilçe Baskani olarak seçildi.

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °