“Vatandas, temel ihtiyaç maddesi ekmegi alirken zorlaniyor”

Halkimiz umut ariyor, aradigi umudu Cumhuriyet Halk Partisi'nde ve Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu'nda buluyor.

Siyaset 1.08.2022 09:58:56 0
“Vatandas, temel ihtiyaç maddesi ekmegi alirken zorlaniyor”



CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, vatandaslarin artik yoksullugu iliklerine kadar hissettigini belirterek, “Vatandas, temel ihtiyaç maddesi ekmegi alirken zorlaniyor. Vatandas faturasini ödeyemiyor; çektigi krediyi döndüremiyor. Halkimiz umut ariyor, aradigi umudu Cumhuriyet Halk Partisi'nde ve Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu'nda buluyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sultandagi Ilçesi ile Ilçeye bagli Yesilçiftlik Beldesi’nde esnaf ve vatandaslari ziyaret ederek sikintilari yerinde dinledi.
Ilk olarak CHP Sultandagi Ilçe Baskani Tugrul Sahin, Yönetim Kurulu Üyeleri, Dereçine Belediye Baskani Ömer Yildiz ve partililerle birlikte gündemi degerlendiren Milletvekili Burcu Köksal, daha sonra beraberinde CHP Sultandagi Ilçe Baskani Tugrul Sahin, CHP Sultandagi Ilçe Kadin Kollari Baskani Fadime Tutal, Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  Yesilçiftlik Belediye Baskani Mehmet Ali Sakal ve Dereçine Belediye Baskani Ömer Yildiz ile birlikte esnaf ve vatandaslari ziyaret edere istek ve talepleri dinledi.
VATANDAS YOKSULLUGU ILIKLERINE KADAR HISSEDIYOR
Vatandaslarin artik yoksullugu iliklerine kadar hissettigini kaydeden Milletvekili Köksal, “Sultandagi ilçemizde, Dereçine ve Yesilçiftlik beldemizde Türkiye'de ne yasaniyorsa o yasaniyor.

Vatandas, yoksullugu iliklerine kadar hissederken; iktidar bambaska bir alemde. Adeta her gün pembe gazetelerle iktidar mensuplari halktan iyice kopuyor.

Eskiden AKP içinde de 'Dogruyu Ahiret'te mi söyleyecegiz' diyen degerli siyasetçiler vardi. Simdi dogruyu söyleyenleri ya geri plana aldilar, ya da partiden attilar.

Çünkü Tek Adamlik Rejimi'nde hiçbir seyin elestirilmesini istemiyorlar. 2018'de genel seçimleri giderken 'Yetkiyi kardesinize verin' diyen ve aklina gelen tam olumsuzluklarla mücadele edecegini söyleyen Tek Adam Gemisi daha ilk günden su almis, okyanusun dibini dogru hizla batan bir hurda hâline gelmistir.” dedi.
VATANDAS, TEMEL IHTIYAÇ MALZEMESI EKMEGI ALIRKEN ZORLANIYOR..!
Köksal açiklamasinin devaminda sunlari söyledi:
“Bakmayin Saray'in, Bakanlar'in, 4 maasli danismanlarin hayal dünyalarinda kurduklari ve 'Sahlanacagiz' yalani ile sürdürdükleri saltanata..

. Vatandas, temel ihtiyaç maddesi ekmegi alirken zorlaniyor. Vatandas faturasini ödeyemiyor; çektigi krediyi döndüremiyor.

Halkimiz umut ariyor, aradigi umudu Cumhuriyet Halk Partisi'nde ve Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu'nda buluyor.

Söz veriyoruz; halkin iktidarinda Saray aymazligi ortadan kalkacak.

Vatandasin yasadigi sorunlarla tek tek ilgilenip en yararli çözümü uygulayacagiz. Halkin içinde halkla birlikte toplumsal refaha ulasacagiz.

Geliyor gelmekte olan.”
Öte yandan Milletvekili Köksal, beraberindeki heyetle birlikte geçtigimiz günlerde yegenini kaybeden Yesilçiftlik Belediye Baskani Mehmet Ali Sakal’i ziyaret edip bassagligi dileginde bulundu.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °