Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'Ziyaretlerine Devam ediyor.

Milletin içerisinden dogan AK Partimiz ile 20 yilda basardiklarimiz milletimizden hiç kopmadan birlikte attigimiz adimlar sayesindedir.

Siyaset 31.07.2022 12:10:00 0
Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven

AK Parti Insan Haklari Baskan Yardimcisi, Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven'in Merkez, Evciler ve Bolvadin'de düzenlemis oldugu ziyaretlerle ilgili basin açiklasi.

 

"20 Yildir yaptigimiz hizmetin, milletimize besledigimiz muhabbetin gururuyla Afyonkarahisar'imizin sokaklarindayiz.

Ilk günkü hizmet askiyla üretmek, büyümek, daha güçlü ve tam bagimsiz Türkiye'yi insa etmek için bizlere güç veren milletimizle her an irtibatta olmaya devam ediyoruz. Siyaset sahada olmaktir.

Milletin derdini, talebini, ihtiyacini bilmektir.

Milletin içerisinden dogan AK Partimiz ile 20 yilda basardiklarimiz milletimizden hiç kopmadan birlikte attigimiz adimlar sayesindedir.

Bizlerde milletimizin bize verdigi yetkiyle yine milletimizin kendisinden hiç kopmadan Afyonkarahisar'imiz için sokak sokak kapi kapi geziyoruz.

        Merkez ilçemizin belde ve köylerinde, Evciler ilçemiz merkezinde ve köylerinde, Bolvadin'imiz ve köylerinde hemsehrilerimizle,esnaflarimizla bulustuk. Taleplerine, önerilerine kulak verdik. Ülkemizin bugününü yarinlarini konustuk. Afyonkarahisar Muhtarlar Dernegi'nin düzenledigi Açik Hava Sohbetleri Programi'nda köy ve mahalle muhtarlarimizin sorularini yanitladik. Yapacagimiz çalismalari ve yatirimlari anlattik. Afyonkarahisar Defterdari olarak göreve baslayan Mehmet Ar'a hayirli olsun ziyaretinde bulunduk.

Afyonkarahisar Valimiz Sayin Doç.Dr.Kübra Güran Yigitbasi'ni ziyaret ederek sehrimizdeki çalismalar üzerine istisarelerde bulunduk.

Sevdalisi oldugumuz Afyonkarahisar'imizin  sokaklarinda Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ile bizlerden hiç bir zaman destegini esirgemeyen hemsehrilerimiz ve esnaflarimizla bulustuk.

Onlar taleplerini, ihtiyaçlarini anlattilar biz yapacagimiz çalismalari anlattik.

Bu sehri omuz omuza 20 yilda çok güzel bir noktaya getirdik. Yine birlik ve beraberlik içerisinde Afyonkarahisar'imizda ilklere imza atacagiz

. Biz milletimize hizmet için vardik ve yine var olmaya devam edecegiz.

Hedef 2023

Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in her firsatta belirttigi ülkemizin müreffeh yarinlarina artik çok az kaldi.Milletimizin iradesi ile kirdigimiz zincirlerin kazandigimiz basarilarin getirdigi Büyük ve Güçlü Türkiye'nin ayak sesleri 1 adim ötemizde.

Allah'in izni milletimizin teveccühü ile yine Cumhurbaskanimizin isaret ettigi o günleri hep birlikte görecegiz.

Eski Türkiye Artik Yok

        Attigimiz adimlar, gerçeklestirdigimiz operasyonlarla sahada ve masada büyük basarilara imza attik.

Irak'ta gerçeklestirilen ve ülkemizi hedef gösteren provakatif olaylar, Yunanistan'in hadsizce davranislari bu basarilarin birileri tarafindan hazmedilemedigini   Ülkemize olan düsmanligi açikca göstermektedir. Bizler artik dik yokuslari geride biraktik.

Bu tip alçakca ve haince saldiri ve provakasyonlara bu topraklarda müsade etmeyecek, faillerinden hesabini  soracagiz.
 

 

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °