MUHARREM GÜNAY ÖZEL UÇAR OKULLARINDA MÜDÜR OLARAK GÖREVINE GETIRILDI.

MUHARREM GÜNAY ÖZEL UÇAR OKULLARINDA MÜDÜR OLARAK GÖREVE BASLADI

Egitim 30.07.2022 14:44:04 0
MUHARREM GÜNAY ÖZEL UÇAR OKULLARINDA MÜDÜR OLARAK GÖREVINE GETIRILDI.

Daha önce Özel Ögretim Kurumlarinda Ingilizce Kursu Kurucu Müdürü ve Okul Müdürü olarak 10 yil süreyle görev yapan Muharrem Günay 29 Temmuz 2022 tarihi itibariyla ilimizde geçen yil açilan, ANAOKULU ve ILKOKUL olarak faaliyet gösteren UÇAR OKULLARINDA müdür olarak göreve basladi.

1994 yilindan beri gazetecilik, yazarlik yapan  ve  ilimizde faaliyet gösteren ve çok basarili faaliyetlere imza atan Afyonkarahisar  Yazarlar ve Sairler Dernegi’nin de baskanligini yürüten ve ayni zamanda basarili bir yönetici ve egitimci olan Muharrem Günay’a yeni görevinde basarilar dileriz.

UÇAR OKULLARI kisa zamanda adindan sikça söz edilen Afyonkarahisar’in en seçkin egitim kurumlarindan birisi haline gelecektir diyen Muharrem Günay, 1956 yilinda Afyonkarahisar’da dogdu.

Ilk, orta ve lise tahsilini tamamladiktan sonra 1978 yilinda Afyon Egitim Enstitüsünden mezun oldu ve ögretmenlige basladi. Muharrem Günay 1997 yilinda ikinci ögretim olarak 4 yillik Lisans Egitimligini tamamlayarak AKÜ Usak Egitim Fakültesinden mezun oldu. Günay, 1994 yilinda ilimizde yayinlanan Kocatepe Gazetesinde yazarliga basladi.

Çok sayida yayinlanmis kitabi bulunan Günay, egitimcilik ve idareciligin yaninda gazetecilik ve yazarliga da devam etmektedir.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °