KAMP TURIZMININ ADRESI: AFYONKARAHISAR

Google arama motorunda da ilgi ve begeni ile bahsedilen alanimiz, yerli ve yabanci karavan tutkunlarinin yeni adresi oldu

Spor 29.07.2022 15:37:37 0
KAMP TURIZMININ ADRESI: AFYONKARAHISAR

 Belediye Baskani Mehmet Zeybek’in vizyon projelerinden olan Kamp ve Karavan alani ziyaretçilerden tam not aliyor.

Sadece yaz mevsiminde degil yilin her ayi ziyarete açik olan kamp ve karavan alani tatilcilerin ve dogaseverlerin ugrak noktasi haline geldi.

Serinligi, huzur veren havasi, termal otellere ve sehir merkezine yakinligi ile termal imkânlara sahip tek karavan ve kamp alanimiz kampseverlerin begenisi topluyor.

Google arama motorunda da ilgi ve begeni ile bahsedilen alanimiz, yerli ve yabanci karavan tutkunlarinin yeni adresi oldu

Belediye tarafindan tamamen ücretsiz olarak hizmete sunulan Kamp ve Karavan alani turizmin her geçen gün gelistigi bölgede sehir hayatinin stresinden kurtulmak isteyen vatandaslara ev sahipligi yapiyor.

Termal altyapi kullanilarak hizmete açilan Uluslararasi Karavan alani bu ayricaligi ile de Türkiye’de tek olma özelligi tasiyor. Ayrica alanimizda konaklamayi tercih eden misafirler bölgede bulunan otellerimizden de ayricalikli sekilde yararlanabiliyor.

ULUSLARARASI STANDARTLARDA TÜRKIYE'NIN ILK KAMP ALANI

Afyon Motor Sporlari Merkezi'nde açilan Uluslararasi standartlarda Türkiye'nin ilk kamp alaninda su, elektrik, tuvalet, dus, mutfak, çamasirhane, ütü odasi bulunuyor. Bu hizmetlerin hepsi de tamamen ücret alinmadan veriliyor.

Çadir kurarak ya da karavani ile kamp yapmak isteyenler artik Afyonkarahisar’i tercih ediyor.

Termal alt yapisi ile de dört dörtlük standartlarin üstünde olan karavan kamp merkezi kullanici yorumlarinda çok iyi alarak yildiz sayisini da yükseltmis durumda. Kamp ve karavancilarin begenisini kazanan, özellikleri bakimindan ilkleri hizmete sunan bu muhtesem yer tüm vatandaslarimizin her zaman ziyaretine açik.

KAMPSEVERLER MEMNUN

Muhtesem dogasi, temiz ve serin havasi ile vatandaslarin gönlünde taht kuran karavan ve kamp alaninin müdavimleri ise tüm kampseverleri Afyonkarahisar’a davet ederek bu güzelligi herkesin yasamasini tavsiye ediyor.

Kamp ve karavan konaklamasi bakimindan internet üzerinde çokça begenilen yatirimimiz,

Google kullanicilari tarafindan da tavsiye edilen bir yer haline geldi.

Hem çadir hem de karavan türü araçlar için de genis alana sahip olan kamp alanimizda tatilciler; keyifli, stresten uzak, konforlu ayni zamanda ekonomik bir tatilin tadini çikariyor. Alt yapi hizmetlerinden temizlige ve bakima kadar gelen misafirlerin birçok ihtiyaci ile yakindan ilgilenen belediyemiz ekipleri ziyaretçilerin yüzünü güldürüyor.

“HERKESI AFYONKARAHISAR’IMIZA DAVET EDIYORUZ”

Motor Sporlari Merkezi’nde hizmete açilan Uluslararasi standartlarda ilk ve tek termal alt yapili karavan parkinin seyahat severlerin gözde mekânlarindan biri haline geldigini dile getiren Belediye Baskani Mehmet Zeybek; "Misafirlerimiz buraya karavanlariyla gelip, bireysel yasamanin tadini çikariyorlar

. Afyonkarahisar Belediyesi olarak güzel bir mekân haline getirdik burayi.

Bu güzellikten faydalanmak isteyen insanlarimiz da kampimizi tercih ediyorlar. Kampçilar ve karavancilarin ziyaretten memnun kalarak ayrilmalari bizleri de oldukça mutlu ediyor

Fiziki yatirimlarimizin disinda sosyal yasam alanlari ve etkinliklerle hem hemsehrilerimize hem de disardan gelen misafirlerimize hizmet etmenin gururunu yasiyoruz

. Burada insanlar aileleriyle, çocuklariyla birlikte gelip dogal ortamda tatil yapmanin, hosça vakit geçirmenin tadina variyorlar.

Tüm karavancilari ve tatil severleri Afyonkarahisar’a bekliyoruz, ücretsiz hizmetlerimizden faydalanmalarini temenni ediyoruz.

Ekip arkadaslarima tesekkür ediyorum" diye konustu

Afyon HABERI


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °