MHP’li Baskanlar, “Her hizmette vekilimizin imzasi vardir”

Belediyelerimiz bu dönem vekilimizin destekleri ile simdiye kadar yapilmamis yatirimlari kazandirmistir.

Siyaset 29.07.2022 14:57:13 0
MHP’li Baskanlar, “Her hizmette vekilimizin imzasi vardir”

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kiliçarslan, Kirka, Kizilören, Serban belediyelerini ve Sinanpasa Kaymakamini ziyaret etti.

Ziyaretlerde konusan MHP’li belediye baskanlari, “Yapmis oldugumuz her hizmet ve yatirimlarda vekilimizin imzasi vardir” dediler.

 

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar da ilçe ve belde ziyaretlerine tüm hiziyla devam ediyor. Taytak’a, Il Baskani Mahmet Kocacan, Baskan Yardimcilari Ahmet Kahveci ve Dogan Simsek, Il Sekreteri Beytullah Bostanci eslik etti.

 

Çelebi, “Vekilimiz destekleri vermis oldugumuz sözleri yerine getirdik”

Milletvekili Taytak, ilk olarak Kiliçarslan Belediye Baskani Halil Çelebi’yi ziyaret etti.

Beldeye vermis oldugu desteklerinden dolayi Milletvekili Taytak’a tesekkür eden Baskan Çelebi, yakin zamanda temeli atilacak olan TOKI konut projesinin hayata geçmesinde büyük destekleri oldugunu ifade etti.

Baskan Çelebi, vekilizin destekleri ile seçimlerden önce meydanlarda vermis oldugumuz sözlerin büyük bir kismini yerine getirdiklerin dile getirdi

 

Baskan Uykan, “Vekilimizin destekleri ile Ankara’dan gereken hizmeti aliyoruz”

MHP heyeti daha sonra Kirka beldesine geçerek Kirka Gölet’inde Kirka Belediye Baskani Bekir Uykan ile birlikte bir araya gelerek burada incelemelerde bulundular.

Baskan Uykan tarafindan güzellestirilerek vatandaslarin hizmetine sunulan göleti ve piknik alanini gezen Taytak, degirmen araci ile bugday’dan un üretilen yeri gezerek hayran kaldi. Milletvekili Taytak daha sonra kuran kursunda bulunan çocuklara hediyeler verdikten sonra kasaba meydaninda bulunan vatandaslarla sohbet etti.

Baskan Uykan, “Vekilimizin destekleri ile Ankara’dan her türlü destegi ve ne ihtiyacimiz var ise destekleri sayesinde kasabamiza kazandiriyoruz. Belde halkimi adina vekilimize tesekkür ediyorum” dedi.  Sinanpasa Kaymakami Zeynep Topçu’yu da ziyaret eden Milletvekili Taytak, Sinanpasa bölgesinde yapilan çalismalarla ilgili bilgi alis verisinde bulundu.

Baskan Erol, “20 yillik belediye baskanligimin en verimli dönemini yasiyorum”

Milletvekili Taytak’in daha sonra Kizilören Belediye Baskani Ali Erol’u ziyaret etti.

Baskan Erol, “Sayin Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyin simdiye kadar vermis oldugu katkilari ile ben neredeyse 20 yillik belediye baskanligimin en verimli dönemini yasiyorum.  Kidemli bir belediye baskani olarak vekilimiz 17 belediyemizin tamamina her türlü destegi vermistir.

 

Belediyelerimizin ihtiyaci olan araç, makine destek

leri, iller bankasi, belediyeler birligi, çevre ve sehircilik bakanligi basta olmak üzere diger bakanliklardan gereken destegi aldik almaya da devam ediyoruz. Ben tekrar vekilimize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Milletvekili Taytak günün son ziyaretini ise Serban Belediye Baskani Vedat Köse’ye gerçeklestirdi.

 

Milletvekili Taytak, “Vatandaslarimiz baskanlarimizdan oldukça memnun”

MHP’li belediyelerin kendi bölgelerinden önemli hizmetler yaptigini söyleyen Milletvekili Taytak, “Teskilatimiz ile birlikte ilçe ve belde belediye baskanlarimiza yapmis oldugumuz ziyaretlerde vatandaslarimizin istek ve talepleri dogrultusunda önemli yatirimlarin yapildigini yerinde gördük.

Vatandaslarimizla yapmis oldugumuz sohbetlerde belediye baskanlarimizdan son derece memnun kaldiklarini ifade ettiler.

Belediye baskanlarimiz vizyon projeleri hayata geçirerek yasanabilir bir belediye insa etmisler.

Ben buradan belediye baskanlarimizi tebrik ediyorum.

Üretken belediyeciligin nasil yapildigini 17 belediyemizde de görebiliyoruz.

Bende Ankara’dan belediyelerimize simdiye kadar vermis oldugum destekleri devam ettirmeye devam edecegim. Afyonkarahisar’a her türlü yatirimin kazandirilmasi için yogun bir sekilde çalismaya devam edecegim” dedi.

 

Kocacan, “17 belediyemizin tamamina hizmet verdik”

Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan ise, “Afyonkarahisar genelinde 17 belediyemiz vardir.

Sayin vekilimiz 17 belediyemizin tamamina Ankara’dan gereken destegi vermektedir.

Belediyelerimiz bu dönem vekilimizin destekleri ile simdiye kadar yapilmamis yatirimlari kazandirmistir.

Ben Afyonkarahisar halki adina kendisine tesekkür ediyorum” dedi.

 

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °