AFYONKARAHISAR BELEDIYESI KENDI TASINI ÜRETIYOR

Afyonkarahisar Belediyesi kendi tasini üretiyor, sehrimizin çehresi modern bir görünüme kavusuyor.

Gündem 26.07.2022 17:34:29 0
AFYONKARAHISAR BELEDIYESI KENDI TASINI ÜRETIYOR

Afyonkarahisar Belediyesi kendi tasini üretiyor, sehrimizin çehresi modern bir görünüme kavusuyor.

Sokaklarda, yollarda ve orta refüjlerde kullanilan taslar, Beton Parke Bordür Fabrikasinda üretilirken önemli ölçüde tasarruf da saglaniyor.

Fabrikada günlük 100 binden fazla tas üretimi yapiliyor.

Temel Belediyecilik hizmetlerinde kalite standardi çitasini her geçen gün yükselten Afyonkarahisar Belediyesinin üretimi, yatirima dönüsürken; sehrimiz ise güzellesmeye devam ediyor. Belediyemiz sokakta ve yollarda kullandigi taslari, Beton Parke Bordür Fabrikasinda kendi isçileriyle üretiyor.

Beton Parke Bordür Tesisinde ihtiyaca uygun olarak ürettigi taslari kendi isçisiyle üreten Belediyemiz, ayni zamanda bütçesine de katki sagliyor. Kendi kendine yetebilen bir belediye anlayisi ile kurulan fabrika disardan alinan parke ve bordür tasi giderlerini de yari yariya düsürdü.

ÜRETIM YATIRIMA DÖNÜSÜYOR, SEHRIMIZ GÜZELLESIYOR

Sehrimizin çehresi ise bordür fabrikasinda üretilen ürünlerle degisiyor.

Üretim tesisinde üretilen taslari sehrin ihtiyaç olan uygun sokaklarinda kullanan Belediyemiz, üretimlerine ara vermeden devam ederken kullanima uygun ve dayanikli malzemeler ile Afyonkarahisar’i donatiyor.

21 çalisan bulunan tesis 3600 m² kapali alan, açik alanlariyla birlikte toplamda 15 000 m² alanda hizmet verirken, bir vardiyada 800-1000 m² beton parke ve yaklasik 100 metretül newjersey orta refüj bordür üretiliyor.

Belediyenin ihtiyaci olan yol, kaldirim beton parke taslarini ve orta refüjleri yenilemek için gereken bordürleri üreten fabrikada bölgede en son teknolojiyle üretim yapiliyor

Belediyede bölgedeki nadir üretim tesislerinden olan bu fabrikayla kendi ihtiyaci olan beton ürünlerini üretirken ayni zamanda istihdam imkâni sunarak ekonomiye de katki sagliyor.

YOL, KALDIRIM VE ORTA REFÜJ TASLARI ÜRETILIYOR

Beton parke taslarini ve orta refüjleri yenilemek için gereken bordürleri üreten fabrika bölgede en son teknolojiyle üretim yapan nadir fabrikalardan. Tesis; kilitli ve yikamali dekoratif beton parke bordür ürünleri üreten Beton Parke Bordür Fabrikasi ve araç yollarinda orta refüjlerde kullanilan newjersey bordür üretimi olarak iki ayri is kolunda hizmet üretiyor.

Disardan tas alimi giderlerini bu sayede yari yariya düsüren Belediyemiz ayni zamanda tasarruf da sagliyor. Belediyemiz, Belediye Baskani Mehmet Zeybek önderliginde yeni ihtiyaçlar dogrultusunda yeni yatirimlarla konsept yol ve kaldirimlari kendi imkanlariyla üreterek ilimize ait park ve bahçelerde, yol ve kaldirimlarda kendi ürettigi beton ürünlerini kullanmaya devam edecek.

 

Afyon HABERI


Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °