24 TEMMUZ GAZETECILER VE BASIN BAYRAMI

Etkinlikte Zeybek Baskan, gazetecilere görevlerini fedakârca sürdürdükleri için tesekkür etti.

Dünya 26.07.2022 13:04:01 0
24 TEMMUZ GAZETECILER VE BASIN BAYRAMI

 

 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami nedeni ile Valiligimiz ve Belediyemiz is birliginde düzenlenen programda basin mensuplari ile bir araya gelindi. AFBEL Termal Otel’de gerçeklesen programda basin mensuplarinin bayrami kutlandi.

Belediye Baskan Mehmet Zeybek aksam yemeginde sehrimizde görev yapan basin mensuplari ile bulustu, basinin önemine dikkat çekerek basin çalisanlarinin gününü kutladi.  Programa Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi, Belediye Baskan Mehmet Zeybek, Milletvekiller Ibrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Gazeteciler Cemiyeti Baskani Sezer Küçükkurt ile sehrimizde radyo, internet, tv ve gazetelerde çalisan basin mensuplari ile ulusal basin temsilcileri katildi. 

BASKANIMIZDAN BIRLIK VE BERABERLIK MESAJI

Etkinlikte Zeybek Baskan, gazetecilere görevlerini fedakârca sürdürdükleri için tesekkür etti

. Basin mensuplarina hediyeler de veren Baskan açiklamasinda; “Cenab- Allah sizlere kazasiz belasiz dogru ve ilkeli haber yapmayi nasip etsin. Bizim olmazsa olmazimizsiniz.

Güzel sehrimizin tanitiminda sizlere ihtiyacimiz var.

El birligi yaptigimiz sürece Afyonkarahisar’imizi nerden nereye getirdigimizi önümüzdeki günlerde hep birlikte görecegiz.

Bu sene büyük Taarruzun 100. Yili. Bu nedenle 130’dan fazla etkinlik planlandi. El birligi yaparak hem 100. Yili ismine, sanina yakisir sekilde kutlamayi hem de sizlerle beraber ilimizi tanitim noktasinda bir adim daha götürmeyi Allah nasip etsin diyor, Basin Bayraminizi en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Konusmasinda yapilan çalisma ve projelerden de kisaca bahseden Baskan, Büyük Taarruzun 100. Yilinda yüzden fazla etkinlik yapilacagini aktardi, kutlamalara basin mensuplarini da davet etti.

 

 Programda basin mensuplarinin basin bayrami anisina hediyelerde veren Baskani hatira fotograflari çektirdi, kisa sohbetlerde bulundu

. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami bulusmasi aile fotografi çekilmesi ile son buldu.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °