Vali Kübra Güran Yigitbasi’nin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami Mesaji

Vatandaslarimizin sorun ve taleplerinin dile getirilmesi ve sehrimizin yararina olacak öneri ve adimlarda basinimiz öncülük etmektedir.

Gündem 25.07.2022 12:05:22 0
Vali  Kübra Güran Yigitbasi’nin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami Mesaji

Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarindan olan basin, kamuoyunun dogru bilgilendirilmesi, zamaninda ve gerçek bilgiye erisim gibi önemli görevleri ifa etmektedir.

Bireylerin habere erisimi, kamuoyu farkindaligi olusturma, egitim ve bilinçlendirme, toplumdaki farkli görüslerin esit ve adil temsili baglaminda basin mensuplarinin önemli rol ve sorumluluklari bulunmaktadir.

Demokratik kültürün ayrilmaz parçasi, vatandaslarin etkili ve güçlü sesi yerel basinimiz, Afyonkarahisar’da köklü bir geçmise sahiptir.

Vatandaslarimizin sorun ve taleplerinin dile getirilmesi ve sehrimizin yararina olacak öneri ve adimlarda basinimiz öncülük etmektedir.

Sehrimizin pek çok alanda gösterdigi gelisme ve ivmeyi, yerel, ulusal ve uluslararasi çesitli mecra ve platformlara tasiyan basin mensuplarimiza içtenlikle tesekkürlerimi sunuyorum.

Bu özel gün vesilesiyle yazili, isitsel ve görsel medyada faaliyetlerini fedakarca sürdüren tüm basin mensuplarimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami'ni kutluyor, her birine basarilar diliyorum.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °