BASKAN ULUÇAY’DAN “BASIN BAYRAMI” MESAJI

“Basina açik her programimizda bizlerle birlikte kosusturan, yagmur-çamur, kar-kis demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalisan basin mensuplari, haber alma ve yayma özgürlügünün en etkili aracidir” dedi.

Gündem 23.07.2022 20:55:27 0
BASKAN ULUÇAY’DAN “BASIN BAYRAMI” MESAJI

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, halkin bilgilendirilmesi adina gece gündüz demeden müstesna bir görevi yerine getiren tüm basin mensuplarinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami'ni kutladi.

 

24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinlayan AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, “Basina açik her programimizda bizlerle birlikte kosusturan, yagmur-çamur, kar-kis demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalisan basin mensuplari, haber alma ve yayma özgürlügünün en etkili aracidir” dedi.

 

“Ilimiz bölgenin basindaki gözbebegidir”

 

Basin yayin çalisanlarinin, sorumluluklari geregi tarafsiz bir çalisma anlayisiyla fedakârca görevlerini yerine getirdiklerini kaydeden Uluçay söyle dedi; Teknolojik yeniliklere ayak uyduran her medya kurulusu kendini yenileyerek daha fazla kitlelere ulasiyor.

Özellikle sosyal medya, medyanin bir parçasi haline geldi. Ilimiz, 7 gazete, 7 radyo, 4 ajans ve yaklasik 50 internet sitesi ile 150’yi askin çalisani ile bölgenin basindaki gözbebegi haline gelmistir.

Bu vesile ile bütün bunlardan öte Afyonkarahisar’in gelisimine katki sunan yerel basin çalisanlarimiz olmak üzere, toplumun degerlere saygili, disardan beslenm

Afyon HABERI


Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °