Belediye Baskani Mehmet Zeybek mahalle ziyaretlerine Devam ediyor.

Mahalledeki eksiklikleri mahallinde dinleyerek birim müdürlerimize talimat verdik.

Yasam 22.07.2022 17:11:00 0
Belediye Baskani Mehmet Zeybek mahalle ziyaretlerine Devam ediyor.

MAHALLE ZIYARETINDE ZEYBEK BASKAN’A SEVGI SELI

ZEYBEK BASKAN VEYSEL KARANI MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI

          Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Veysel Karani Mahallesi’ni ziyaret eden Zeybek Baskan, talep ve önerileri dinledi, vatandaslarla hasbihal etti.

Baskanimiz Mehmet Zeybek, vizyon projelerin sehre kazandirilmasi adina önemli adimlar atilmasini saglarken diger taraftan da mahalleleri ziyaretlerini araliksiz sürdürüyor. Zeybek Baskan son olarak, Veysel Karani Mahallesi Muhtari Mustafa Özkan ile birlikte vatandaslari ve esnaflari ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Baskanimiz, hemsehrilerinin gönül kapilarini çaldi. 

Bölge sakinleri tarafindan ilgi ve sevgiyle karsilanan Baskani, vatandaslari tek tek dinleyerek taleplerini ve önerilerini aldi.

Mahallede yapilan ve yapilacak olan çalismalari da yerinde inceleyen Baskanimiza ziyaretinde; Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven ve birim müdürlerimiz eslik etti.

HEMSEHRILERINDEN ZEYBEK BASKAN’A BÜYÜK ILGI

Belediye Baskani Mehmet Zeybek mahalle ziyaretinde ilk olarak Mimar Sinan Cami’ne kurs için gelen çocuklarla bulustu.

Zeybek Baskan’i alkislarla karsilayan çocuklar Baskan amcalarina yogun ilgi gösterdi.

Baskanimiz, çocuklar tarafindan alkislar ve isliklarla karsilandi.

Çocuklar ve Baskanimiz hatira fotografi çekinirken, onlari sevindirmek adina oyuncak hediye edildi.

Mahalle sakinleri ile Belediyemiz tarafindan yapilan parkta bir araya gelen Baskani Mehmet Zeybek’e hemsehrileri yaptigi yatirimlar nedeni ile tesekkür ederken taleplerini de aktardi.

Sicak ve samimi bir ortamda gerçeklesen mütevazi ziyarette Zeybek Baskan vatandaslarin çay ikramini geri çevirmedi, onlarla birlikte sohbet ederek istek ve öneriler hakkinda bilgi alisverisi yapti. Samimiyet dolu görüntülerin oldugu ziyaret, hatira fotografi çekilmesi ile son buldu.

“ALLAH ONU BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN”

Büyük bir teveccüh ile memnuniyetini ifade eden Muhtar Mustafa Özkan ziyarete iliskin degerlendirmesinde; “Baskanimiz bizleri her zaman ziyaret ediyor

. Biz talep ettik Baskanimiz isteklerimiz yerine getirdi. Çok çok tesekkür ediyoruz.

Allah onu basimizdan eksik etmesin her zaman yanindayiz. Bizim için Baskani, Türkiye tarihinin Afyon’a gelen tek Belediye Baskani. Kendisine hizmetlerinden dolayi tesekkür ediyor, yapacagi hizmetlerinin de devamini diliyorum” dedi.

“TALEPLER KISA SÜREDE YERINE GETIRILECEK”

Mahallede yapilan çalismalari inceleyerek talepleri aldiklarini belirten Baskani Mehmet Zeybek ise açiklamasinda “Sayin Vekilimiz ve merkez ilçe yönetimi ile birlikte Veysel Karani Mahallemize ziyaret yaptik.

Mahalledeki eksiklikleri mahallinde dinleyerek birim müdürlerimize talimat verdik. Insallah en kisa sürede talepleri yerine getirecegiz” diye konustu.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °