Afyonkarahisar Belediyesinden Çocuklara Jimlastik Kursu .

Çocuklar, bir yandan kendilerini gelistirirken, diger yandan vücutlarina esneklik kazandiriyor

Spor 22.07.2022 16:45:00 0
Afyonkarahisar Belediyesinden  Çocuklara Jimlastik  Kursu .

Belediye tarafindan çocuklari erken yasta sporla tanistirmak amaciyla ücretsiz jimnastik kursu veriliyor.

Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde ücretsiz olarak verilen spor kurslari tüm hiziyla devam ediyor.

Bu kapsamda temel cimnastik kurslarina minik kursiyerler yogun ilgi gösteriyor.

Spor Sehri Afyonkarahisar slogani ile yola çikan Belediyemiz çocuklarimiza farkli branslarda ücretsiz kurslar vermeye devam ediyor. Karsiyaka Mahallesi’nde bulunan egitim merkezi bünyesinde verilen jimnastik kursuna ilgi oldukça yogun.

Alaninda uzman antrenör tarafindan verilen kursta denge, kuvvet, çabukluk, esneklik, el-göz, sinir-kas koordinasyonun gelismesine fayda saglayan egitimler veriliyor. Çocuklar, bir yandan kendilerini gelistirirken, diger yandan vücutlarina esneklik kazandiriyor.

Öte yandan çocuklar, oyunla sporu bagdastirarak eglenceli vakit geçirip, kendi vücutlarini taniyabilme firsati yakaliyor.

Temel bir brans olan cimnastikle çocuklarin diger sporlara yatkinligi da gelisiyor.

Spor alaninda sehrimizin adinin duyurulmasi, nice basarilara imza atilmasi ve saglikli nesiller yetistirilmesi amaciyla düzenlenen bu kursla birlikte gelisim çagindaki çocuklara küçük yasta spor yapma aliskanligi kazandirilmasi hedefleniyor.  

ÇESITLI ZEKÂ OYUNLARI VE AKTIVITELER

Kursa gelen çocuklarimiz ayni zamanda sosyal aktivite ve çesitli zekâ oyunlari ile de vakitlerini degerlendirebiliyor.

Gelisimlerine, bilgi ve becerilerine katki saglayacak oyunlar ile zamanlarini dolu dolu geçirirken spor yaparak yaz tatilinin keyfini yasiyor.

Eglenceli geçen günün sonunda ögrenciler spor egitimlerinin yani sira sosyal ve kültürel faaliyetleri de gerçeklestirmenin mutlulugunu yasiyor.

Kurulun oyun atölyesinde, çesitli nostaljik oyunlarla eglenen minikler hem zekâ hem de fiziksel gelisimlerini hizlandiriyorlar.

 

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °