MHP'Den Çagrim sana Kampanyasi Baslatildi

Türk Milletini uyarmak için ‘Çagrim Sana’ basligi altinda bir kampanya baslatildi

Siyaset 21.07.2022 17:27:06 0
MHP

6'li masanin algi operasyonlarina karsi Türk Milletini uyarmak için ‘Çagrim Sana’ basligi altinda kampanya baslattiklarini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, Genel merkez tarafindan hazirlanan  'Çagrim Sana' basligiyla ile ilgili mesajlar,

Türkiye'nin birçok bölgesinde panolarda görsel olarak yer almistir.

 

Kocacan, “Türkiye'nin son hizla 2023 seçimlerine dogru yol aldigi bir süreçte, 'Çagrim Sana' mesajlarinda ise; 'Biz birlikte Türkiye'yiz diyorsan Çagrim Sana', 'Paylasilacak vatanim, vazgeçilecek insanim yok diyorsan Çagrim Sana', 'Her yöremizi kardes, her insanimizi aziz biliyorsan Çagrim Sana', 'Bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyorsan Çagrim Sana', 'Milli birlik ve huzurlu yarinlar için Çagrim Sana', 'Önce ülkem ve milletim diyorsan

Çagrim Sana' cümleleri yer almaktadir.

'Çagrim Sana' basligiyla hazirlanan bir cümlelik mesajlardan sonra 'Çagrim Sana Kulak Ver' basligiyla Bilge Liderimiz Sayin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin seslendirdigi bir video ile kamuoyuna duyuruldu.

 'Çagrim Sana kulak ver' basligiyla sunulan metinde ise;

  Bin yillardir tarih sahnesinde türlü oyunlarla mücadele eden kutlu milletin ferdisin. Ana yurdundan bu yana, iyi ve kötü günlerinde birlik oldugunda kazandin, bölündügünde kaybettin.

Gün geldi yurt edinmek için, gün geldi edindigin yurdu korumak için can verdin, kan döktün.

Gün geldi dünyanin en büyük imparatorluklarindan birini kurdun, gün geldi neslinin devami için Anadolu'da Kurtulus Savasi verdin.

Hep mücadele ettin, hiç yilmadin, hiç bozulmadin. Onurundan gururundan, bagimsizligindan hiç ödün vermedin. Varligi bildin, yoklugu gördün.

Yapilmazi yaptin, imkansizi basardin.

Çünkü sen büyük Türk Milletinin bir ferdisin. Kendimizi farkli tanimlayabilir, hayata, ekonomiye, siyasete farkli pencerelerden bakiyor olabiliriz.

Ancak ortak noktamiz var biliyorum. Vatan..

Bagimsizlik...

SIMDI ÇAGRIM SANA:

Gel hep birlikte, tam bagimsiz, güçlü ve büyük Türkiye'yi 2023'e tasiyalim. dosta ve düsmana Türk Milletinin bir ve beraber oldugunda neler yapabilecegini bir kez daha gösterelim.

Atatürkçü, demokrat, ülkücü, milliyetçi mütedeyyin ne dersen de, kendini nasil tanimlarsan tanimla, hangi görüs ve fikirden olursan ol önce ülkem ve milletim diyorsan çagrim sana”

“ Türk Milletini uyarmak için ‘Çagrim Sana’ basligi altinda bir kampanya baslatildi”

Türk milletine 6’li masanin gerçek yüzünü anlatmaya devam edeceklerini söyleyen Baskan Kocacan, “Tüm dünyayi etkisi altina alan Koronavirüs salgininin, ülke ekonomilerini felç etmesi yetmezmis gibi, diger yandan da Rusya ve Ukrayna arasinda yasanan savas, ülke ekonomilerini sikintiya düsürmüstür. Bu iki olaydan da dünya genelinde etkilenmeyen ülke yoktur.

En gelismis ülkeler dahi enerji ve gidaya ulasma sorunu yasarken, yükselen fiyatlar tüm insanligi ekonomik sikintiya sokmustur.

  Ülkemiz ise bu süreçte diger ülkelere göre en az bir sekilde etkilenmistir.

Bunu firsat bilen basini CHP’nin çektigi 6’li masa, ekonomik sikintilarin sadece Türkiye'de yasaniyormus gibi algi olusturmaya çalismaktadir.

Türkiye'nin son hizla 2023 seçimlerine dogru yol aldigi bir süreçte ekonomik sikintilari Cumhur Ittifaki'ni yipratma araci olarak kullanmaya baslamasi ve bunun üzerinden siyaset yapmayi firsat bilmislerdir.

 Son yillarda bölgesinde lider ülke olma stratejisini basariyla uygulayan Türkiye'nin hamlelerini durdurmak isteyen küresel güçler ve içerideki isbirlikçileri, Türkiye'yi dizginlemek ve kontrolleri altina almak için elerlinden geleni geçmiste oldugu gibi bugünde yapmaktadirlar.

Türkiye'nin son 40 yilda terörle mücadeleye harcamak zorunda kaldigi 2 trilyon dolarin, ekonomik sorunlarin esas nedenlerinden birisi oldugunu aslinda bilmeyen yoktur.

HDP'nin, terör örgütü PKK'nin siyasi uzantisi oldugunu bilmeyen de yoktur.

FETÖ'nün, 15 Temmuz'da ABD'nin destegiyle Türkiye'yi ele geçirmeye kalkistigini da bilmeyen yoktur.

Cumhur Ittifaki'ndan rahatsiz olanlar, 2023 seçimlerine giderken 6’li masayi destekledigini ve desteklemeye devam edeceklerini de bilmeyen yoktur.

Tüm bu bilinenlere ragmen, HDP'yi mesrulastirma çabasi gösteren, Selahattin Demirtas'i, Osman Kavala'yi ve FETÖ'cüleri hapisten çikarma vaadleri sunan, 6'li masa, ekonomik sikintilari ileri sürerek algi olusturma çabalarina ragmen Türk Milletini kandiramayacaklardir.

Yasanan bu gelismeler üzerine Bilge Liderimiz Sayin Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin talimatlari ile 6'li masanin muhalif ittifaktaki siyasi partilere oy verilmemesi konusunda Türk Milletini uyarmak için ‘ÇAGRIM SANA’ basligi altinda bir kampanya baslatmistir.

Türk milletine 6’li masanin gerçek yüzünü anlatmaya devam edecegiz”

Afyon HABERI


Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °