Afyonkarahisar Belediyesinden Asvalt Çalismalari Tam gaz devem ediyor.

Kadim sehrimiz Afyonkarahisar’i her gün bir adim daha öne götürebilmek için var gücümüzle çalisiyoruz

Gündem 20.07.2022 13:18:59 0
Afyonkarahisar Belediyesinden Asvalt Çalismalari Tam gaz devem ediyor.

Afyonkarahisar Belediyesinden Asvalt Çalismalari Tam gaz devem ediyor.

 Asfalt sezonunun basindan bu yana Afyonkarahisar’in dört bir yanini rahat ve konforlu bir ulasimla bulusturmak için yogun bir çalisma sergileyen Belediyemiz Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in talimatlari ile Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz asfaltlama çalismalarina gece gündüz demeden devam ediyor. Belediyemiz tarafindan Afyonkarahisar’in güzellestirilmesi ve modern hale getirilmesi için yürütülen çalismalar her geçen gün hizla artarak ilerliyor.

Ekiplerimiz, asfaltlamada ara baglanti yollarinin da yer aldigi pek çok güzergâhta kisa sürede binlerce ton asfalt çalismasi yapildi.

71 bin 220 ton sicak asfalt, yollarla bulusturulurken yatirim programina alinan noktalarda ise çalismalar sürüyor.

Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz 60 is makinesi, 100 personelle ana arterler, caddeler, sokaklar ve mahalleler olmak üzere plan dâhiline aldigi noktalarda 7/24 mesai harciyor.

 Planlamalar kapsaminda bu sezon; Yenice Mahallesi, 1180 Sokak, Cumhuriyet Mahallesi, Fatih Mahallesi, Maresal Fevzi Çakmak Mahallesi, Dumlupinar Mahallesi, Selçuklu Mahallesi, Ertugrulgazi Mahallesi, Orhangazi Mahallesi, Çakir Mahallesi ve Abdülhamid Han alt geçidinden OSB Kavsagina kadar olan bölgelerde sicak asfalt çalismasi yapildi. Is programi devam ederken, sathi kaplama çalismalari ise önümüzdeki günlerde baslayacak.

“ASFALTLAMA ÇALISMALARIMIZ DEVAM EDIYOR”

Sehir genelindeki asfalt serim çalismalarini zaman zaman yerinde denetleyen ve vatandaslardan olumlu tepkiler aldiklarini söyleyen Belediye Baskani Mehmet Zeybek,  “Bozuk, yipranmis yol ve kaldirim birakmamak adina gayretle çalisiyoruz.

Asfaltlama gibi üst yapi yatirimlarina önem veriyoruz.

Önce alt yapiyi tamamliyor ardindan üst yapi çalismalarina geçiyoruz.

Bu sayede hizmetlerimizin de kalici ve faydali olmasini sagliyoruz.

Kadim sehrimiz Afyonkarahisar’i her gün bir adim daha öne götürebilmek için var gücümüzle çalisiyoruz

. Rahat ve konforlu yollarla bulusturdugumuz sehrimizde asfaltlama seferberligi baslattik. Kisa sürede çalismalar tamamlaniyor.

Sadece ana güzergâhlar degil hem ihtiyaç duyulan hem talep edilen hem de bizlerin planlamasinda ara sokaklar, mahalle aralarinda dahi sicak asfalt serimi yapiliyor.

Bir yandan da çevre düzenleme çalismalariyla sokaklarimizi ve orta refüjleri daha estetik hale getiriyoruz.

Asfalt sezonu kapsaminda çalismalarimiz belirlenen alanlarda devam edecek” ifadelerini kullandi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °